ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Share This
Σε ισχύ τίθεται από σήμερα το εορταστικό διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Δήμου Τριφυλίας, ενόψει θερινής περιόδου.
Μετά από αίτηση Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Δήμου Τριφυλίας, με την οποία ζητούν την παράταση του ωραρίου της μουσικής για τους θερινούς μήνες, το Δ.Σ. Τριφυλίας ενέκρινε την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τριφυλίας, υπό την προϋπόθεση ότι τους έχει χορηγηθεί άδεια Μουσικών οργάνων, ή έχουν γνωστοποιήσει την χρήση Μουσικών οργάνων, μέχρι την 03:00 πρωινή ώρα (κλειστοί χώροι) και 02:00 πρωινή ώρα (υπαίθριοι χώροι), και με βασική προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων και τηρείται η ισχύουσα νομοθεσία για την λειτουργία Μουσικών οργάνων ως εξής:
α) Για την καλοκαιρινή περίοδο από 01-06-2017 μέχρι 31-08-2017. β) Από 01/09/2017 – 30/09/2017 μόνο κατά τις Παρασκευές, Σάββατα και παραμονές εορτών. γ) Τις ημέρες διεξαγωγής των τοπικών εμποροπανηγύρεων του Δήμου Τριφυλίας και μόνο για τον τόπο διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages