ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ

ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ

Share This
Με την ελπίδα αλλά και την στρατηγική στόχευση να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την τοπική οικονομία της περιοχής, το Φεστιβάλ «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ» ανοίγει τις πύλες του στο Κατάκολο και περιμένει τους κατοίκους της Ηλείας, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες του τόπου. Το βράδυ στις 9.00 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια με ισχυρή την παρουσία των φορέων αλλά και των εκπροσώπων Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διονύσης Καλαματιανός.
Παράλληλα το παρών θα δώσει ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. Ακόμη τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη θα εκπροσωπήσει ο πρώην υπουργός Κώστας Τζαβάρας και αναμένεται να παρευρεθούν και οι βουλευτές του Νομού όπως και η ηγεσία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος με επικεφαλής τον κ. Κατσιφάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να παρευρεθουν στηρίζοντας αυτή τη νέα προσπάθεια στο λιμάνι, μεγάλες Ναυτιλιακές Εταιρείες και κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν σχέση με το Κατάκολο και τον τουρισμό του. Όπως ήδη έχουμε τονίσει, το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων – Τουρισμού και Κρουαζιέρας διοργανώνεται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Ηλείας, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages