ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Post Top Ad

Responsive Ads Here
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Share This
Μια σημαντική εκδήλωση διοργανώνει στην Κυπαρισσία την Τετάρτη (9 Αυγούστου, 8 μ.μ.) η εφημερίδα «ΦΩΝΗ» στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» για την παρουσίαση του βιβλίου του επί χρόνια συνεργάτη της, εκπαιδευτικού και συγγραφέα Στάθη Παρασκευόπουλου «Με την καρδιά και με την πένα». Παράλληλα, η «ΦΩΝΗ» θα τιμήσει τον Στάθη Παρασκευόπουλο για την πολυετή συνεργασία του με τη «Φ» μέσα από τη στήλη «ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ – για τους ανθρώπους και τον τόπο». 
Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν ο Σύλλογος Μυραίων – Αλιμακαίων «Η Περιστεριά» (γενέτειρα του Στάθη) και ο Σύλλογος για την Αναβίωση και Προστασία της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας. Για το νέο βιβλίο, τη ζωή και το έργο του Τριφύλιου συγγραφέα θα μιλήσουν: 
Βύρων Πολύδωρας, πρώην πρόεδρος της Βουλής, υπουργός, βουλευτής και συγγραφέας. Γιάννης Νικολόπουλος, δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας, Τέλης Γκιουλής, εκπαιδευτικός και ιστορικός ερευνητής Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Θανάσης Παντές.
 Foninews.gr* Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν Πληροφορίες: «ΦΩΝΗ» Τηλ.:27210 – 27750 και 25044 και Foninews.gr, Στάθης Παρασκευόπουλος τηλ: 6932 897383 Χορηγός επικοινωνίας: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ BEST – www.best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages