ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Share This
Μια σημαντική εκδήλωση διοργανώνει στην Κυπαρισσία την Τετάρτη (9 Αυγούστου, 8 μ.μ.) η εφημερίδα «ΦΩΝΗ» στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» για την παρουσίαση του βιβλίου του επί χρόνια συνεργάτη της, εκπαιδευτικού και συγγραφέα Στάθη Παρασκευόπουλου «Με την καρδιά και με την πένα». Παράλληλα, η «ΦΩΝΗ» θα τιμήσει τον Στάθη Παρασκευόπουλο για την πολυετή συνεργασία του με τη «Φ» μέσα από τη στήλη «ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ – για τους ανθρώπους και τον τόπο». 
Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν ο Σύλλογος Μυραίων – Αλιμακαίων «Η Περιστεριά» (γενέτειρα του Στάθη) και ο Σύλλογος για την Αναβίωση και Προστασία της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας. Για το νέο βιβλίο, τη ζωή και το έργο του Τριφύλιου συγγραφέα θα μιλήσουν: 
Βύρων Πολύδωρας, πρώην πρόεδρος της Βουλής, υπουργός, βουλευτής και συγγραφέας. Γιάννης Νικολόπουλος, δημοσιογράφος, εκδότης και συγγραφέας, Τέλης Γκιουλής, εκπαιδευτικός και ιστορικός ερευνητής Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Θανάσης Παντές.
 Foninews.gr* Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν Πληροφορίες: «ΦΩΝΗ» Τηλ.:27210 – 27750 και 25044 και Foninews.gr, Στάθης Παρασκευόπουλος τηλ: 6932 897383 Χορηγός επικοινωνίας: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ BEST – www.best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages