Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Η..κολοκυθιά των πολιτικών παραγόντων για τον σοβαρό έργο Καλονερό-Τσακώνα συνεχίζεται με διαχρονικές ευθύνες για την μη ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού, αποκόβοντας την μισή Μεσσηνία από την οδική πραγματικότητα του υπόλοιπου Νομού τα τελευταία χρόνια...
Παρακολουθώντας το θέμα 10 χρόνια τώρα εικάζουμε ότι ο πινόκιο της πολιτικής χασούρας πρέπει να τελειώσει. Το έργο είχε προαναγγείλει ο κ. Σουφλιάς πριν από 9 χρόνια, είχε γίνει προετοιμασία με αναφορά για δημιουργία μελετών πριν το 2007, αλλά μέχρι σήμερα όλοι παίζουν την κολοκυθιά. Η κυβέρνηση εκτιμά ότι ο οδικός άξονας Καλό Νερό – Τσακώνα θα ρυθμιστεί με  τη σύμβαση παραχώρησης, εξετάζοντας εναλλακτικές χρηματοδοτικές πηγές, δεδομένου ότι το ΕΣΠΑ πήγε..περίπατο.
ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ, ΠΙΠΙΛΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
Το Καλό Νερό – Τσακώνα, μήκους 28 χιλιομέτρων, η σύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή και η επιβολή διοδίων αποτελούν καυτά ζητήματα προς επίλυση, καθώς πρόσφατα είχαμε την κόντρα του κ. Λαμπρόπουλου με κυβερνητικά στελέχη. Ωστόσο ξεκάθαρη απάντηση γιατί το έργο απεντάχθηκε το 2013 επί Ν.Δ. όταν μάλιστα ο κ. Λαμπρόπουλος μας διαβεβαίωνε ότι ετοιμάζονται μελέτες, ενώ το 2016 στην Ελαία έψαχνε το φάκελο του έργου ο τότε υπουργός κ. Κουίκ όταν ρωτήθηκε από το kyparissianews.com, αποδεικνύουν ότι υπάρχει προχειρότητα και μάλιστα σε διαχρονικό επίπεδο για το έργο.
Το έργο διαθέτει περιβαλλοντικούς όρους μαζί με το σύνολο των υποστηρικτών μελετών, οπότε θα ήταν ευτύχημα να το αναλάβει ο Μορέας, καθώς αν ξεκινήσει κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί!. Προς το παρόν το γατιανάκι δηλώσεων αποδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας σε όλα τα επίπεδα για ένα έργο που όλοι υποτίθεται ότι το θέλουν, όπως κυρίως στην Ηλεία μέχρι και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, αλλά η κεντρική εξουσία δεν έχει την πολιτική βούληση να πει την αλήθεια στο λαό του Κυπαρισσιακού κόλπου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ