Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ- ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Share This
Η..κολοκυθιά των πολιτικών παραγόντων για τον σοβαρό έργο Καλονερό-Τσακώνα συνεχίζεται με διαχρονικές ευθύνες για την μη ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού, αποκόβοντας την μισή Μεσσηνία από την οδική πραγματικότητα του υπόλοιπου Νομού τα τελευταία χρόνια...
Παρακολουθώντας το θέμα 10 χρόνια τώρα εικάζουμε ότι ο πινόκιο της πολιτικής χασούρας πρέπει να τελειώσει. Το έργο είχε προαναγγείλει ο κ. Σουφλιάς πριν από 9 χρόνια, είχε γίνει προετοιμασία με αναφορά για δημιουργία μελετών πριν το 2007, αλλά μέχρι σήμερα όλοι παίζουν την κολοκυθιά. Η κυβέρνηση εκτιμά ότι ο οδικός άξονας Καλό Νερό – Τσακώνα θα ρυθμιστεί με  τη σύμβαση παραχώρησης, εξετάζοντας εναλλακτικές χρηματοδοτικές πηγές, δεδομένου ότι το ΕΣΠΑ πήγε..περίπατο.
ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ, ΠΙΠΙΛΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
Το Καλό Νερό – Τσακώνα, μήκους 28 χιλιομέτρων, η σύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή και η επιβολή διοδίων αποτελούν καυτά ζητήματα προς επίλυση, καθώς πρόσφατα είχαμε την κόντρα του κ. Λαμπρόπουλου με κυβερνητικά στελέχη. Ωστόσο ξεκάθαρη απάντηση γιατί το έργο απεντάχθηκε το 2013 επί Ν.Δ. όταν μάλιστα ο κ. Λαμπρόπουλος μας διαβεβαίωνε ότι ετοιμάζονται μελέτες, ενώ το 2016 στην Ελαία έψαχνε το φάκελο του έργου ο τότε υπουργός κ. Κουίκ όταν ρωτήθηκε από το kyparissianews.com, αποδεικνύουν ότι υπάρχει προχειρότητα και μάλιστα σε διαχρονικό επίπεδο για το έργο.
Το έργο διαθέτει περιβαλλοντικούς όρους μαζί με το σύνολο των υποστηρικτών μελετών, οπότε θα ήταν ευτύχημα να το αναλάβει ο Μορέας, καθώς αν ξεκινήσει κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί!. Προς το παρόν το γατιανάκι δηλώσεων αποδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας σε όλα τα επίπεδα για ένα έργο που όλοι υποτίθεται ότι το θέλουν, όπως κυρίως στην Ηλεία μέχρι και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, αλλά η κεντρική εξουσία δεν έχει την πολιτική βούληση να πει την αλήθεια στο λαό του Κυπαρισσιακού κόλπου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages