24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών στις σχολικές μονάδες της Τριφυλίας καθώς όλα αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά με τον πρώτο χτύπο του κουδουνιού που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με επίσημη εγκύκλιο του αρμόδιου υπουργείου. Σε ότι αφορά την Τριφυλία δεν υπάρχει σημαντικές μεταβολές ιδίως σε σχολικά συγκροτήματα της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών καθώς στο σύνολό τους παραμένουν οι μέχρι πρότινος διευθυντές των σχολικών μονάδων. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι έχουμε την τοποθέτηση στην θέση του Διευθυντή για το Γενικό Λύκειο Δωρίου του κ. Σωτήρη Καρούμπαλη ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη υποδιευθυντή στο Γυμνάσιο της Κυπαρισσίας, καθώς είναι Κυπαρίσσιος. Έχει καθοριστεί με βάση την Π.Ε. 19, ενώ ο εκπαιδευτικός ο οποίος έχει αποφοιτήσει από Γυμνάσιο Κυπαρισσίας, όταν τον θυμούνται οι παλιότεροι στο σχολείο του ήταν για χρόνια και ο σημαιοφόρος του γνωστού σχολείου στις εορταστικές εκδηλώσεις. 
Το αναφέρουμε επειδή διεξάγεται αρκετός λόγος για το θέμα της σημαίας. Η περιοχή του Δωρίου παρότι διοικητικά ανήκει στον Δήμο Οιχαλίας εμφανίζει μεγάλη δυναμική λόγω της ιστορίας της, τον πρωτογενή τομέα και την φιλοξενία των κατοίκων, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι είναι η μόνη περιοχή από το Κοπανάκι ως το Μελιγαλά που διαθέτει Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς οι μονάδες αυτές καταργήθηκαν στο Κοπανάκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ