ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΓΕΛ ΔΩΡΙΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών στις σχολικές μονάδες της Τριφυλίας καθώς όλα αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά με τον πρώτο χτύπο του κουδουνιού που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με επίσημη εγκύκλιο του αρμόδιου υπουργείου. Σε ότι αφορά την Τριφυλία δεν υπάρχει σημαντικές μεταβολές ιδίως σε σχολικά συγκροτήματα της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών καθώς στο σύνολό τους παραμένουν οι μέχρι πρότινος διευθυντές των σχολικών μονάδων. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι έχουμε την τοποθέτηση στην θέση του Διευθυντή για το Γενικό Λύκειο Δωρίου του κ. Σωτήρη Καρούμπαλη ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη υποδιευθυντή στο Γυμνάσιο της Κυπαρισσίας, καθώς είναι Κυπαρίσσιος. Έχει καθοριστεί με βάση την Π.Ε. 19, ενώ ο εκπαιδευτικός ο οποίος έχει αποφοιτήσει από Γυμνάσιο Κυπαρισσίας, όταν τον θυμούνται οι παλιότεροι στο σχολείο του ήταν για χρόνια και ο σημαιοφόρος του γνωστού σχολείου στις εορταστικές εκδηλώσεις. 
Το αναφέρουμε επειδή διεξάγεται αρκετός λόγος για το θέμα της σημαίας. Η περιοχή του Δωρίου παρότι διοικητικά ανήκει στον Δήμο Οιχαλίας εμφανίζει μεγάλη δυναμική λόγω της ιστορίας της, τον πρωτογενή τομέα και την φιλοξενία των κατοίκων, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι είναι η μόνη περιοχή από το Κοπανάκι ως το Μελιγαλά που διαθέτει Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς οι μονάδες αυτές καταργήθηκαν στο Κοπανάκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ