ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΕΙΡΑ επισκέψεων σε περιοχές της Τριφυλίας παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του υπουργείου, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος συνοδευόμενος από κλιμάκιο, ο οποίος σημειωτέον σε συνέντευξή του στην τηλεόραση Best tv επιβεβαίωσε ότι αποτελεί ηθική του υποχρέωση να είναι εκ νέου υποψήφιος στην Μεσσηνία. Ο αναπληρωτής υπουργός ενημερώνεται όπως έχουμε γράψει τακτικά για θέματα της Τριφυλίας και Δυτικής Μεσσηνίας καθώς σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην στήλη μας είχε επισημάνει την πάγια θέση του για υλοποίηση των οδικών αξόνων Ριζόμυλος-Κορώνη και Καλονερό-Τσακώνα.
ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Ο κ. Κατρούγκαλος διερχόμενος από την Κυπαρισσία είχε μια σύντομη στάση στη κεντρική πλατεία όπου τον χαιρέτισαν κάτοικοι ενώ είχε φιλικό χαιρετισμό με φορείς. Στην συνέχεια μετέβη στην πόλη των Φιλιατρών όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο αλλά και στελέχη για τα προβλήματα της περιοχής καθώς γνωρίζει ότι συμβάλλει στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας αλλά ενημερώθηκε για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στους Γαργαλιάνους όπου είχε επαφές με στελέχη, πολίτες και φορείς για να ακούσει από πρώτο χέρι τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

ΗΟΤ ΝΕΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Η Ένωση Λιμανιών Ελλάδας «ΕΛΙΜΕ» το 2017 τόνισε ότι παρατηρήθηκε πτώση περίπου 20,5% στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων (από 4.307 το 2016 σε 3.415 το 2017) και πτώση περίπου 11% στις επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας (από 5.204.231 το 2016 σε 4.625.363 το 2017). Σε επίπεδο Μεσσηνίας, η Καλαμάτα σε 3 χρόνια «απώλεσε» κοντά στους 10.000 τουρίστες, η Πύλος αύξησε τους επισκέπτες της. Το Κατάκολο σε επίπεδο Πελοποννήσου διατηρεί φυσικά τα σκήπτρα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ

ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ
Ανω πόλη Κυπαρισσία Κυπαρισσία 2761 062184

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

HOTEL TSOLARIDIS BEACH KYPARISSIA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΑΦΕ
MOJO 25ης Μαρτίου 54, Κυπαρισσία, Μεσσηνία

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΛΥΔΙΩΤΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΑ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ

ΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΛΛΙΣΤΑΛΑΧΤΟ
ΈΝΑΝΤΙ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓOΡΑΣ- KANELLAKIS HOTEL

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΑΡΧΕΙΟ

| Copyright © 2013 KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ