ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ

Share This
Στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας ολοκληρώθηκε το «εναλλακτικό» κάμπινγκ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία κορυφαίων υπουργών καθώς και του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα που προκάλεσε έκπληξη για τους κατασκηνωτές.. 
Στη κεντρική εκδήλωση με  θέα τον κυπαρισσιακό κόλπο βρέθηκαν ο Πρέσβης της Βενεζουέλας, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Βούτσης, ο Δημήτρης Βίτσας και άλλα στελέχη του κόμματος ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε χορευτική εκδήλωση με αρκετό κέφι που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Ζαχάρω.
Παρά το γεγονός ότι στη μακρινή χώρα η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξαν να έχουν επίσημο προσκεκλημένο τους τον πρεσβευτή της Φαρίντ Φερνάντεζ, ως κεντρικό ομιλητή σε εκδήλωση υπέρ του καθεστώτος Μαδούρο παρέα με τον Γιάννη Μπουρνούς, σύμβουλο του πρωθυπουργού με αρμοδιότητα την εξωτερική πολιτική καθώς και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διατηρεί στενότατους δεσμούς τόσο με την πρεσβεία όσο και με την ίδια τη λατινοαμερικανική χώρα. Η εκδήλωση είχε τίτλο, «Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική», στην οποία έγινε λόγος εκτός των άλλων, για την άδικη δυσφήμηση της χώρας και την επίθεση που δέχεται παρότι ο αριθμός των θυμάτων από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει εκεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες αυξάνεται διαρκώς.
Το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο Γιαννιτσοχώρι η υπουργός Εργασίας  Έφη Αχτσιόγλου η οποία ήταν εκ των βασικών ομιλητών στη συζήτηση «ΣΥΡΙΖΑ και εξουσία: Στρατηγική, όρια και δυνατότητες αριστερής πολιτικής» που ακολούθησε. Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Σωτήρης Αλεξίου από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πολιτικοί προβληματισμοί διασταυρώθηκαν με το τραγούδι και χορό μέσα από ένα λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με γνωστούς δημοτικούς χορούς όπου οι νέες της Αριστεράς απόλαυσαν τις χορευτικές τους ικανότητες για την δημοτική μας παράδοση. Στον χώρο του Apollo Camping έγιναν μεταξύ άλλων τουρνουά beach volley, ping-pong και σκάκι ενώ λειτούργησε βιβλιοπωλείο με βιβλία των κλασσικών του Μαρξισμού και όχι μόνο, μυθιστορήματα, ιστορικά δοκίμια, comics και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με συνάντηση και γνωριμία με ξένες αντιπροσωπείες της Αριστεράς από την Ευρώπη και τον κόσμο που έχουν λάβει πρόσκληση να βρεθούν στο camping ενώ ακολούθησαν συνελεύσεις Σπουδάζουσας, μαθητών και εργαζομένων. 
 Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages