ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ EINAI MIA ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ EINAI MIA ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ EINAI MIA ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Share This
«Είχαμε προειδοποιήσει για την εξέλιξη, δυστυχώς όμως δεν μας άκουσαν», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σχολιάζοντας την ακύρωση του Προεδρικού Διατάγματος για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «αυτό πλέον δεν έχει σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι το ΣΤΕ ακύρωσε το ΠΔ ζητώντας το αυτονόητο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, να εκπονήσει τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της περιφερειακής αρχής με τους Δήμους της Μεσσηνίας και της Ηλείας, για την προάσπιση της αναπτυξιακής δυναμικής της περιοχής του Κυπαρισσιακού κόλπου και την αποτροπή δεσμευτικών πράξεων που υπονομεύουν το μέλλον της περιοχής. 
Ο κ. Τατούλης δήλωσε τέλος ότι «ο τέως αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος πιθανώς θα κατάλαβε ότι δεν μπορεί να αυτοσχεδιάζει αγόμενος από τις ιδεοληψίες του, αλλά ότι θα πρέπει να σέβεται τόσο τη θεσμική λειτουργία, όσο και τους νόμους του κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages