ΣΤΑ..ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΑ..ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Κοπανάκι μετά από πρόσκληση του τοπικού συμβουλίου για τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή, παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας, του Αντιδημάρχου κ. Μερκούρη, του Γενικού γραμματέα του Δήμου Γ. Φιλντίση, του Προέδρου Λιμενικού ταμείου Ζ. Κανελλόπουλου και αιρετών με πλήθος κόσμου.
Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γρηγόρης Παπαδόπουλος επικρατεί μεγάλη ανησυχία μεταξύ των κατοίκων μετά το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή, χωρίς ωστόσο το συγκεκριμένο συμβάν να αφορά το παζάρι, οι δημότες όμως είναι τρομοκρατημένοι οπότε θα πρέπει να αποκατασταθεί η ασφάλεια για να αποτραπούν τα χειρότερα, προτείνοντας την επαναλειτουργία του τοπικού αστυνομικού τμήματος. 
ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας πρόσθεσε ότι βλέπουμε τα αποτελέσματα της μεταρρύθμισης της πολιτείας, που δεν ήταν τίποτα άλλο από το κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων με αποτέλεσμα να συζητήσουμε για τις συνέπειες που υπόκεινται οι πολίτες, καθώς από την πρώτη στιγμή ο Δήμος είχε επισημάνει ότι το λουκέτο στα Α.Τ. θα οδηγούσε σε τραγωδία για να τονίσει ότι οι πολιτικοί παράγοντρες μας υποσχέθηκαν καλύτερη αστυνόμευση και επαρκή αριθμό αστυνομικών ανά περιοχή τα οποία είναι όλα ψέμματα όπως τελικά αποδείχτηκε. Ο Δήμαρχος ασχολήθηκε στην διάρκεια της τοποθέτησής του στην πρόσφατη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ότι δεν υπάρχει αύξηση εγκληματικότητας ξεκαθαρίζοντας ότι τον στεναχωρεί σφόδρα, την οποία μάλιστα απέφυγε να την χαρακτηρίσει με βάση τα όσα βιώνει η κοινωνία. 
Ο ΦΟΒΟΣ..ΦΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΜΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Για χειρότερη κατάσταση που οδηγεί σε εγκατάλειψη της περιοχής μίλησαν αρκετοί φορείς, καθώς η τραγική ειρωνεία ήταν να φύγουν όλοι οι υπηρετούντες αστυνομικοί από την περιοχή, ενώ μόλις πρόσφατα δόθηκε φύλλο πορείας για 2 αστυνομικούς προς την Ορεστιάδα με αποτέλεσμα το χειρότερο από όλα να είναι ότι δεν υπάρχει καμία λογική από την πλευρά της πολιτείας για τα περιστατικά. Αντίθετα εκφράστηκε η άποψη ότι ο φόβος...φυλάει τα έρμα δηλαδή τα Φιλιατρά με αρκετή δύναμη περιπολιών, ώστε να υπερτονίσουν με άλλα μέτρα και σταθμά από την πολιτεία ότι πέτυχε η μεταρρύθμιση. Αρκετοί πολίτες στην σύσκεψη υπογράμμισαν ότι οι κλοπές είναι περισσότερες, ενώ ζήτησαν να ενισχυθούν οι διαμαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας που με αγωνία παρακολουθεί όσα συμβαίνουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ Φωτογραφίες Δημήτρης Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages