Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ

ΜΕ καθυστέρηση η πρωτεύουσα της Τριφυλίας τιμά μεγάλα ονόματα της ιστορικής πόλης που άφησαν ολόκληρη εποχή στο παρελθόν...
Πιο αναλυτικά δημοσιεύτηκε η ονομασία και μετονομασία οδών της πόλης της Κυπαρισσίας μετά την απόφαση που πήρε  Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας συνοικιών, οδών και πλατειών ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας.
Η πρόταση είχε γίνει από το Κοινοτικό συμβούλιο και είχε εγκριθεί στο οικείο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. το οποίο σε επόμενη συνεδρίαση θα επικυρώσει την αλλαγή ονομασία ή ονοματοθεσία σε δρόμους της πόλης. Στην λίστα μεταξύ άλλων βρίσκονται τα ονόματα του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Τσάκου στη στροφή προς το ηρώο που οδηγεί στην περιοχή Γελουδά, του πρύτανη Κωνσταντίνου Δημόπουλου που διατηρούσε οικία στην πόλη, του Αντώνη Κάνδηλα, του Παναγιώτη Αντωνόπουλου- Κάμπρα που δώρισε το σπίτι που έζησε ο Παλαμάς, του Νικολάοου Καραντζά, του Κώστα και Κούλας Ιωαννίδη, του πρώην Δημάρχου Κώστα Αδαμόπουλου στο δρόμο μπροστά από τα σχολεία του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ, του Κυπαρίσσιου ζωγράφου Βελισάριου Κορένσιου, του οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821 Αναστασίου Γυφτάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages