ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΑ κούλουμα γιόρτασε η πρωτεύουσα της Τριφυλίας παρά τον άστατο καιρό με ασθενή βροχόπτωση που σημειώνεται σποραδικά στην περιοχή μαζί με ευχές για Καλή σαρακοστή! Τα αρτοποιεία της πόλης τίμησαν το έθιμο δεόντως κατασκευάζοντας τεράστιες λαγάνες που μαζί με τον χαρταετό κοσμούσαν τις βιτρίνες τους, χαμογελώντας με τους εργαζόμενους μπροστά από τον φωτογραφικό φακό της σελίδας μας μαζί με τις ευχές τους. 
Ο κόσμος προτίμησε από τα ανοιχτά καταστήματα να προμηθευτεί σαρακοστιανά με έμφαση τον ταραμά, θαλασσινά και νηστίσιμα. Λόγω του καιρού ελάχιστοι προτίμησαν λόγω και της άπνοιας να πετάξουν τον χαρταετό τους..για αμόλα καλούμπα. Στην παραλία του Αη Λαγούδη με πολύ μουσική ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας τίμησε την Καθαρή Δευτέρα προσφέροντας δωρεάν λαγάνες, σαρακοστιανά, κρασί και νηστίσιμα στους επισκέπτες που έκαναν την βόλτα τους στην παραλιακή ζώνη. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου χαμογέλασε στο φακό με την υπόσχεση να διεξάγονται εκδηλώσεις που τιμούν τα έθιμα του τόπου μας, ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί φίλοι του σωματείου. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages