ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον θαυματουργό Πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο, προστάτη της πόλης των Φιλιατρών, με Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και λιτάνευση της ιερής Εικόνας, παρουσία πολιτικών αρχών, φορέων και πλήθος πιστών. 
Μετά την  Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, στους δρόμους της Τριφυλιακής πόλης έγινε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Λειψάνων του Αγίου. 
Δέηση διεξήχθη στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί των ιεραχών, χοροστατούντος και προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κυρίλλου και συνοδεία του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου και του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσοστόμου.
Αμέσως μετά την επιστροφή των προσκυνητών στον Ιερό Ναό έγινε Απόλυσις, ενώ ο Δήμος Τριφυλίας δεξιώθηκε τους επίσημους προσκεκλημένους στο Δημαρχείο της πόλης, όπου όλοι ευχήθηκαν για τον Άγιο προστάτη της πόλης.
Στις εκδηλώσεις την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, την αξιωματική αντιπολίτευση ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, παρουσία του Περιφεριάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, του Δημάρχου Τριφυλίας Τάκη Κατσίβελα, του προέδρου της Τοπικής κοινότητας Φιλιατρών κ. Καναλουπίτη, των αιρετών, του Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας, εκπροσώπων του Στρατού και της Αεροπορίας με το τιμητικό άγημα που συνόδευσε την ιερή Εικόνα, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και πλήθος επισήμων και πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages