ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ..ΜΠΑΖΕΙ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ..ΜΠΑΖΕΙ!

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΌ έγκλημα έχει χαρακτηρίσει το θέμα του λιμανιού της Κυπαρισσίας σε πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο ο Πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας καθώς έχουν πεταχτεί στην θάλασσα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ,  χωρίς το έργο να ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά αντίθετα έχει καταρρεύσει μέρος του μόλου.
Τα ερωτηματικά ωστόσο παραμένουν για την τύχη του λιμανιού, την μήνυση που έχει υποβάλλει η προηγούμενη Δημοτική αρχή αλλά και στον φορέα παρακολούθησης του έργου. Πριν ακόμα εγκατασταθεί ο εργολάβος- ελπίζουμε πριν το καλοκαίρι- τα αναπάντητα ζητήματα για το πολύπαθο έργο παραμένουν σε ισχύ.
1ον Τι απέγινε τελικά η μηνυτήρια αναφορά από την προηγούμενη Δημοτική αρχή του κ. Κώστα Κόλλια στις 17 Δεκεμβρίου του 2013, ήταν όντως κατά παντός υπευθύνου με αφορμή και το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή το 2011, ή μήπως ήταν απλώς καταγγελία ή διαμαρτυρία; Ασχολήθηκε ο Δήμος με την υπόθεση για να πάρει απαντήσεις;
2oν Αληθεύει ότι στην Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου αποκατάστασης για το λιμάνι Κυπαρισσίας, περιλαμβάνεται ο προιστάμενος των αρμόδιων υπηρεσιών που ήταν ο ίδιος όταν κατασκευαζόταν ανάποδα το λιμάνι και χωρίς να προάγει ασφαλή ελλημενισμό; Είναι ο ίδιος που είχε υπογράψει αλήθεια και για τον δρόμο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών, ο οποίος δεν έχει παραδοθεί επίσημα και παραμένει ημιτελές έργο για την περιοχή; 
Aυτά τα ερωτήματα υποβάλλει η κοινή γνώμη σε Δήμο και περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε να χυθεί άπλετο φως για την υπόθεση του λιμανιού, αν ποτέ καταφέρουμε να επισκευαστεί!
Από την εφημερίδα ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages