ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Επίσκεψη αγάπης στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών του Δήμου Τριφυλίας πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, τις Άγιες ημέρες προκειμένου να βρεθούν δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται . Το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου, τον Αντιδήμαρχο Φιλιατρών και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φιλιατρών Χαράλαμπο Καναλουπίτη. 
Η επίσκεψη όπως κάθε χρόνο αποτελεί μια γιορτή Αγάπης λόγω του Πάσχα μιλώντας και δίνοντας ευχές τόσο με νοσηλευόμενους όσο και με εργαζόμενους. Δεδομένη είναι η αρωγή του Δήμου όπως τονίστηκε στην διανομή των δώρων ώστε όλοι να αποδίδουν φόρο τιμής σε όσους βρίσκονται ή εργάζονται στο μοναδικό Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης στην πόλη των Φιλιατρών καθώς η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει την συγκεκριμένη δομή για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.. 
 ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 
Παράλληλα τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, έκανε πράξη την αγάπη στο συνάνθρωπο συγκεντρώνοντας αρωγή σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης....Το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, με αφορμή τις εορτές του Πάσχα, εργάστηκε εθελοντικά συλλέγοντας τα τρόφιμα, καθώς στην συνέχεια παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας, προκειμένου να τα προωθήσει σε οικογένειες του Δήμου Τριφυλίας, οι οποίες βρίσκονται στην δίνη της οικονομικής κρίσης. 
Εξάλλου η Ελληνική Αστυνομία, έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι παρών όχι μόνο στο προσωπικό της αλλά κυρίως κοντά στους πολίτες, με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις προάγοντας την έννοια του εθελοντισμού, την αγάπη στο συνάνθρωπο αλλά και την εξωστρέφεια που προέχει για να προστατεύει την ζωή και την περιουσία των κατοίκων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages