ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ

ΚΡΙΤΙΚΉ στο Δήμο για την πορεία των έργων άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημ. Κουτσούλης με αφορμή της πρόσφατες εξελίξεις. Για το θέμα με το αλιευτικό του Μαράθου μίλησε για την ανάρτηση της κα Μπούζα που..διορθώθηκε αργότερα η οποία ανέφερε ότι "ο Δήμος εις γνώση του γνώριζε ότι το έργο δεν περιλήφθηκε στην πρώτη φάση της πρόσκλησης στο πρόγραμμα Αλιείας, καθώς το Δ.Σ. ψήφισε το κατεπείγον του έργου  ερωτώντας την Δημοτική αρχή "αν όντως γνώριζε την υποβολή πρότασης στην β' φάση της πρόσκλησης, για το οποίο έγινε θόρυβος. 
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΗΜΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Σχετικά με το λιμάνι της Κυπαρισσίας επανέλαβε ότι "υπάρχουν ευθύνες καθώς μετά τις αναφορές στο Δ.Σ. για το έργο, βγήκαν κυβερνητικά χείλη καυτηριάζοντας ότι 5 λιμάνι της χώρας στο οποίο περιλαμβάνεται κι αυτό της πόλης πρέπει να ελεγχθούν καθώς δαπανήθηκαν τεράστια ποσά". Εκτίμησε ότι "η περιοχή καταστρέφεται, ρημάζει περιμένοντας να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης" λέγοντας ότι δεν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός σε ζωτικής σημασίας θέματα.
Για την διακοπή υδροδότησης στην πόλη υπενθύμισε ότι "αρκετές οικογένειες δίψασαν χωρίς να δοθεί έστω μια ανακοίνωση" ενώ για την υποβολή προτάσεων από άλλους Δήμους της Μεσσηνίας για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης, διερωτήθηκε αν υπάρχει σχεδιασμός από την ΔΕΥΑΤ ή όλα είναι μόνο λόγια του αέρα, στηρίζοντας μια τακτική που δεν αποδίδει σε τίποτα ουσιαστικό για την ποιότητας ζωής του πολίτη. Τέλος ζήτησε εξηγήσεις για το κόστος εκδηλώσεων με αδερφοποίηση σε πόλη της Αρμενίας, εκτιμώντας ότι η προβολή γεγονότων του Δήμου είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Επίσης έκανε αναφορές στη κλειστή Δημοτική βιβλιοθήκη, αλλά κυρίως το κυκλοφοριακό το οποίο δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα αλλά και τα κλειστά περίπτερα στο κέντρο της πόλης. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages