ΣΤΟ δήμαρχο η πρωταθλήτρια Ελλάδας Άννα Γιακουμοπούλου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΣΤΟ δήμαρχο η πρωταθλήτρια Ελλάδας Άννα Γιακουμοπούλου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας

ΣΤΟ δήμαρχο η πρωταθλήτρια Ελλάδας Άννα Γιακουμοπούλου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας

Share This
Μια ευχάριστη επίσκεψη είχε την Μ. Τρίτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τριφυλίας καθώς δέχθηκε την Άννα Γιακουμοπούλου, η οποία με το χρυσό μετάλλιο είναι η πρώτη πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών στα 53 κιλά.
Η πρωταθλήτρια διακρίθηκε άλλη μια φορά στους αγώνες που διεξήχθηκαν στην Σπάρτη τον περασμένο Μάρτιο. Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς συνοδευόταν από τον προπονητή της Παναγιώτη Αλεξόπουλο. 
Ο δήμαρχος Τριφυλίας συνομίλησε συγχαίροντας για την επιτυχία της την νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της σημειώνοντας ότι ο δήμος Τριφυλίας βρίσκεται στο πλευρό τους με κάθε μέσο, παροτρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Η αθλήτρια και ο προπονητής της ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον, καταλήγοντας ότι η αγωνιστική ομάδα θα φέρει στην περιοχή μας κι άλλες διακρίσεις οι οποίες προβάλλουν το Δήμο Τριφυλίας πανελλαδικά. Μάλιστα μόνο το 2018 υπάρχουν διακρίσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages