ΣΤΟ δήμαρχο η πρωταθλήτρια Ελλάδας Άννα Γιακουμοπούλου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

ΣΤΟ δήμαρχο η πρωταθλήτρια Ελλάδας Άννα Γιακουμοπούλου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας

Μια ευχάριστη επίσκεψη είχε την Μ. Τρίτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τριφυλίας καθώς δέχθηκε την Άννα Γιακουμοπούλου, η οποία με το χρυσό μετάλλιο είναι η πρώτη πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών στα 53 κιλά.
Η πρωταθλήτρια διακρίθηκε άλλη μια φορά στους αγώνες που διεξήχθηκαν στην Σπάρτη τον περασμένο Μάρτιο. Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς συνοδευόταν από τον προπονητή της Παναγιώτη Αλεξόπουλο. 
Ο δήμαρχος Τριφυλίας συνομίλησε συγχαίροντας για την επιτυχία της την νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της σημειώνοντας ότι ο δήμος Τριφυλίας βρίσκεται στο πλευρό τους με κάθε μέσο, παροτρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Η αθλήτρια και ο προπονητής της ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον, καταλήγοντας ότι η αγωνιστική ομάδα θα φέρει στην περιοχή μας κι άλλες διακρίσεις οι οποίες προβάλλουν το Δήμο Τριφυλίας πανελλαδικά. Μάλιστα μόνο το 2018 υπάρχουν διακρίσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages