ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Share This
Συνελήφθη σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο από την ΕΛ.ΑΣ., σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, εξακριβώθηκε ότι 20χρονος, από το μήνα Δεκέμβριο του 2016 έως και χθες (3.5.2018), παραθέτοντάς ψευδή στοιχεία ως αληθή, σχετικά με την δήθεν αγορά αντικείμενων μέσω διαδικτύου, αποσπούσε από 47χρονο ημεδαπό χρηματικά ποσά.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, εντόπισαν τον 20χρονο στην περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, όπου και τον συνέλαβαν, ενώ όπως προέκυψε, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, αποκόμισε παράνομο περιουσιακό όφελος που ανέρχεται στις -10.000- ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages