ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΦΟΥΛΑΡΑΝ ΤΗΝ 5η λΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΦΟΥΛΑΡΑΝ ΤΗΝ 5η λΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 7.000 επισκέπτες γέμισαν κάθε γωνιά της αγοράς, του κέντρου και των οδικών αρτηριών, απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά με την επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα 5η ΛΕΥΚΗ Νύχτα Κυπαρισσίας, που διοργάνωσε ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης με αφορμή το τριήμερο εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.
Προσφορές, τοπικά εδέσματα από την γη της Αρκαδιάς, εκπτωτική βραδιά, 8 μουσικά σχήματα με όλα τα είδη της μουσικής, ζογκλέρ, ήχοι από τύμπανα που απόσπασαν το χειροκρότημα, καλλιτεχνικές δημιουργίες, δρώμενα από συλλόγους, που ολοκληρώθηκαν με πυροτεχνήματα κοντά στα μεσάνυχτα συνεχίζοντας όμως το...κέφι ως τα ξημερώματα ήταν τα πετυχημένα συστατικά της βραδιάς, ξεχνώντας την καθημερινότητα. 
Επισκέπτες από την Τριφυλία, την Μεσσηνία, την Ηλεία, την Αθήνα λόγω του τριημέρου, ήρθαν να γιορτάσουν, να γευθούν, να ακούσουν, να διασκεδάσουν και να ξεχάσουν τα προβλήματα, καθώς η γιορτή εξελίχτηκε ως τα ξημερώματα σε μια βραδιά πρωτόγνωρης εξωστρέφειας. Στη κάμερα της σελίδας μας μίλησαν επισκέπτες, λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη βραδιά σε μια πόλη που προσφέρει απλόχερα με την ρυμοτομία της όλες τις ανέσεις, την πλούσια αγορά, την πρόσβαση σε βουνό και θάλασσα αλλά κυρίως γνώρισαν την εξαιρετική φιλοξενία του εμπορικού κόσμου της πόλης. 
Την εκδήλωση επισκέφθηκαν εκτός από τους τοπικούς δημοτικούς άρχοντες, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, της περιφέρειας Πελοποννήσου, συλλογικών οργάνων, ενώ άριστη ήταν η διοργάνωση με την αρωγή του Α.Τ. Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages