ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ...ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ...ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ...ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Share This
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει άμεση συνάρτηση με την καθαριότητα τέθηκε στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας, καθώς αποτελεί μείζον κοινωνικό ζήτημα πέρα από τις πολιτικές φιλολογίες...
Η πραγματικότητα ωστόσο στις πόλεις είναι διαφορετική. Μπορεί στην συνεδρίαση του Σώματος..να θεωρείτο "κατόρθωμα" ότι το Αλιμάκι έκαιγε για 3-4 ημέρες και όχι 20 όπως συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά οι αναγνώστες μας έχουν σχηματίσει δική τους άποψη. Αυτή την φορά είδαν εκτός από την αποκομιδή που καθυστερεί και..ιπτάμενα σκουπίδια!
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΔΑΝ..ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!
Για του λόγου του αληθές με τον βραδινό αέρα του Σαββάτου στα Φιλιατρά τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους κάδους, ορισμένες σακούλες παρασύρθηκαν στο έδαφος ενώ σε μια περίπτωση αναγνώστριας μας έλεγε ότι σακούλες έφτασαν μέχρι τα δέντρα λες κι έκαναν..ανάρτηση στα κλαδιά τους. Σίγουρα τώρα που πλησιάζουν στην τουριστική περίοδο τα απορρίμματα συγκεντρωμένα κοντά σε πινακίδες σήμανσης δεν αποτελούν την καλύτερη εικόνα. Ευχόμαστε να γίνει η αποκομιδή τους, αλλά να μάθουμε ποιος είναι ο προορισμός τους για να έχουμε συνολική εικόνα. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages