ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΕΣ προκαλούν οι πολιτικές εξελίξεις τόσο στο μέτωπο του επικείμενου νομοσχεδίου Κλεισθένης 1, όσο κυρίως οι εσωκομματικές ισορροπίες ενόψει των Δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο του 2019. 
Η ανομοιογένεια μπορεί να αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της Τριφυλίας, ωστόσο προκαλεί προβληματισμό οι ανακατατάξεις σε...στρατόπεδα και παρατάξεις, η οποία διευρύνεται προκαλώντας χάσματα ιδεών και απόψεων...
Στο Δ.Σ. Τριφυλίας για παράδειγμα με αφορμή το νέο νομοσχέδιο διεφάνη ότι η πλειοψηφία επιμένει στην διατήρηση του παλιού καθεστώτος, ενώ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης σήκωσαν τον γάντι τασσόμενες υπέρ της απλής αναλογικής που..ξεβολεύει τους "ηγεμόνες της τοπικής αυτοδιοίκησης" όπως τονίστηκε στη συνεδρίαση. 
Μάλιστα αναπάντητο έμεινε το ερώτημα γιατί το πάγιο αίτημα της ΚΕΔΕ ως το 2010 υπέρ της απλής αναλογικής...ξαφνικά συνέβη στροφή 180 μοιρών. 
Στη Τριφυλία πάντως αποτελεί κοινό μυστικό ότι όλοι αναμένουν τον τρόπο εφαρμογής της απλής αναλογικής ώστε να συσχετίσουν δυνάμεις, να παγιωθεί η πολιτική επιβίωση αλλά κυρίως να εκφραστούν οι εγκλωβισμένες δυνάμεις που υπάρχει στον ιστορικό Δήμο.
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΙ...ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Βαρόμετρο των εξελίξεων αποτελούν οι γαλάζιες ισορροπίες στο κόμμα της Ν.Δ. που θεωρεί ως κάστρο της την περιοχή! 
Τούτο διότι στην Τριφυλία, η εκλογική διαδικασία ανέδειξε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής πλεύσης πέρα από πολιτικά στεγανά και νοοτροπίες του παρελθόντος.
Μέσα σε όλα αυτά να συνοψίσουμε το άρωμα κινήσεων ή ζυμώσεων σε περιοχές του Δήμου που εφόσον τελεσφορήσουν με ψηφοδέλτια πέρα και έξω από κόμματα, θα αποτελέσει θέμα συζήτησης τους επόμενους μήνες. Περισσότερα σε νεώτερη ανάρτηση...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages