'ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ" ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

'ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ" ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

'ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ" στην στεριά σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε η πρόταση για αλλαγή ηγεσίας στο Λιμενικό ταμείο Μεσσηνίας, ελάχιστα μάλιστα 24ωρα μετά την υπογραφή της σύμβασης για τις επισκευές στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, προκαλώντας έντονες εσωκομματικούς κυματισμούς στην παράταξη της πλειοψηφίας όπου ο νυν Πρόεδρός του φορέα ανήκει στην ίδια παράταξη....
Πιο αναλυτικά αιχμή του δόρατος προκάλεσε η  απόφαση με αριθμό 20/2018, στη Δι@υγεια στις 3 Μαΐου 2018 με πρωτόκολλο ΑΔΑ: ΩΔ6ΕΟΚΑΓ-ΙΛΝ, μετά από πρόταση του Δημάρχου Τριφυλίας ορίστηκαν αδειάζοντας...τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο του οργάνου κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλο για τον Δήμο Τριφυλίας. Έτσι ο Δήμος πρότεινε ως μέλη τον δημοτικό σύμβουλο, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και γραμματέα του Δ.Σ., Ανδρέας Μπουγάς και ως αναπληρωτή του τον αντιδήμαρχο Γιάννης Μερκούρης,  καθώς στο Δ.Σ. συμμετέχουν ήδη 2 δημοτικοί σύμβουλοι Πύλου-Νέστορος, ως τακτικό και αναπληρωματικό μέλος.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες πέρα από τις αντιδράσεις, εκείνο που έχει διαφύγει της υπόθεσης και της δημοσιότητας είναι ότι ο Πρόεδρος του λιμενικού ταμείου εκλέγεται με ψηφοφορία από τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου μετά τον ορισμό τους από τους Δήμους που συμμετέχουν. Άγνωστο παραμένει αν θα καρποφορούσε η εν λόγω πρόταση, καθώς οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα έφτασε ως την Περιφερειακή ένωση Δήμων στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η συγκρότηση της Λιμενικής αρχής περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας....μέχρι να τελεσφορήσουν οι νέες εξελίξεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages