ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

ΤΙΣ επόμενες ημέρες ίσως πριν το τριήμερο εορτασμού του Αγίου Πνεύματος αναμένεται να εγκατασταθεί το εργοτάξιο για τις εργασίες αποκατάστασης στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, καθώς ξεκινά η προετοιμασία υποδοχής του έργου.
Η ανάδοχος εταιρία με έδρα της Αθήνα η οποία αναλαμβάνει κυρίως λιμενικά έργα, αναμένεται να ξεκινήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις καθώς υπάρχει επιτροπή παρακολούθησης του έργου η οποία εκτιμάται ότι μέχρι την τελική υπογραφή θετικής εκτέλεσης της αποκατάστασης θα έχει πλήρη εικόνα των εργασιών. 
Να τονίσουμε ότι η Δημοτική αρχή Τριφυλίας με δήλωση του ίδιου του Δημάρχου κ. Κατσίβελα ευχαρίστησε δημόσια τόσο τον ίδιο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη καθώς είναι ο φορέας εκτέλεσης, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής οικονομίας κ. Χαρίτση για την χρηματοδότηση, ενώ θυμίζουμε ότι στην προγραμματική σύμβαση υπάρχει και η υπογραφή του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας. 
Πέρα από την σύντομη έναρξη των εργασιών η αποκατάσταση δεν θα αποπερατωθεί πριν την επόμενη χρονιά η οποία θεωρείται εκλογική και επομένως όλοι επιθυμούν να επωμιστούν τα εύσημα για το έργο της περιοχής. Για να δούμε τι θα δούμε....ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages