ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΝΕΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΛΙΜΑΚΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Share This
ΚΑΥΤΟ 10μηνο αναμένεται να ακολουθήσει για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας το βράδυ της Τετάρτης εκ νέου από τις παρατάξεις. Την ίδια ώρα στο πολύπαθο Αλιμάκι ενώ συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης από την περιφέρεια στην παλιά χωματερή, το πρωί της Πέμπτης 3 απορριμματοφόρα επιχείρησαν να περάσουν στο χώρο αλλά αποτράπηκε η είσοδός τους από κατοίκους της περιοχής. 
Σιγοκαίει το θέμα ωστόσο μετά τις παραινέσεις του Δημάρχου Τριφυλίας ζητώντας άλλη μια πίστωση 10 μηνών. Ο κ. Κατσίβελας τόνισε ότι " Μετά την υπογραφή της ΣΔΙΤ για την Πελοπόννησο φτάνουμε στο τέλος του δρόμου για την επίλυση του μεγαλύτερου προβλήματος των κοινωνιών κ της τοπικής αυτοδιοίκησης . Δέκα μήνες υπομονή ακόμα από όλους μας κ θα αφήσουμε πίσω μας ένα εφιαλτικό παρελθόν". 
ΑΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟ..
Πρόσθεσε ότι "ο Δήμος έχει ταχθεί υπέρ της κεντρικής διαχείρισης σκουπιδιών, ενώ η σύμβαση δεσμεύει την εταιρία σε 10 μήνες να αναλάβει έστω την προσωρινή διαχείριση και η κοινωνία της Τριφυλίας να κάνει 10 μήνες ακόμα υπομονή, με το Αλιμάκι να ανεχτεί αυτή την κατάσταση οφείλοντας ως Δήμος αυτή την ανοχή να μην την παραβλέψουμε ώστε να είμαστε συνεπείς" καθώς θα ήταν ατυχές γεγονός "να εκτροχιαστούμε για ένα 10μηνο" καλώντας όλους να προστατευθεί το αγαθό προς όφελος της κοινωνίας. 
Το θέμα σημειωτέον έχει απασχολήσει πολλές φορές το Σώμα, καθώς υπέρ της έναρξης διαδικασιών εντός των ορίων του Δήμου έχουν ταχθεί παρατάξεις του Δ.Σ. Ωστόσο το έργο αποκατάστασης συνεχίζεται από την περιφέρεια και η ανοχή των κατοίκων παραμένει...
ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages