Διεθνές Συνέδριο στην Καλαμάτα για τα 5G δίκτυα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Διεθνές Συνέδριο στην Καλαμάτα για τα 5G δίκτυα

Στην Καλαμάτα βρίσκονται, από σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και μέχρι την Πέμπτη 28 του μήνα, περί τους 250 κορυφαίοι επιστήμονες από όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου, που μετέχουν στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο IEEE SPAWC 2018 (International Workshop on Signal Processing Advances in Wireless Communications – www.spawc2018.org). Πρόκειται για το σημαντικότερο, ίσως, διεθνές συνέδριο που εστιάζεται στις τεχνολογίες επεξεργασίας σημάτων για τις ασύρματες επικοινωνίες και θα δώσει έμφαση σε ζητήματα, τα οποία αφορούν στα δίκτυα 5G και μένει να επιλυθούν. 
Τα δίκτυα αυτά υπόσχονται δεκαπλάσια αύξηση της ταχύτητας διακίνησης της πληροφορίας, μικρότερες καθυστερήσεις, διακίνηση εικονικής πραγματικότητας και πολλά ακόμη. Μάλιστα, σε συνέδρια σαν αυτό που γίνεται στην Καλαμάτα, αναπτύσσονται και ζητήματα σχετικά με τεχνολογικές εφαρμογές που θα δούμε στην πράξη σε 3 ή 5 ή 10 χρόνια από σήμερα, δηλαδή σε δίκτυα π.χ. 6ης γενιάς…
 Τα ανωτέρω ανέφεραν, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο σήμερα, οι συνδιοργανωτές του Συνεδρίου, Αθηνά Πετροπούλου, Διακεκριμένη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ και ο Κωνσταντίνος Παπαδιάς, Επιστημονικός Διευθυντής του Athens Information Technology και Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Aalborg Δανίας, εκφράζοντας ευχαριστίες προς το Δήμαρχο για την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, όσον αφορά στη διοργάνωση του Συνεδρίου.
Από το kalamatanews.gr, freegr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages