ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σημείωσε η πρώτη εξόρμηση εκτός της πρωτεύουσας του Νομού, στην ημερίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας, παρουσία μάλιστα των συλλόγων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων για ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό, βιοτεχνικό κόσμο, επιχειρηματικό κόσμο.
Οι εισηγήσεις από εκπροσώπους του Επιμελητηρίου ήταν επίκαιρες για ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, αλλά κυρίως για σωρεία πολλά θεμάτων όπως το Μητρώο επιχειρήσεων, τα προσωπικά δεδομένα, τα νέα προγράμματα κι άλλα. Χαιρετισμό εκτός από τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης, απεύθυνε σε θερμό κλίμα μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του συλλόγου Φιλιατρών κ. Σαρμαντζής ενώ στο τέλος υποβλήθηκαν ερωτήσεις από τους θεατές.
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος δήλωσε ότι "ήταν η πρώτη επαφή γνωριμίας εκτός Καλαμάτας με φορείς και επαγγελματίες στο πνεύμα εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου, με στόχο να έρθουμε κοντά στα μέλη μας, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την ατζέντα που θα μας πάει στην επόμενη μέρα, ώστε να είμαστε στη πράξη κοντά τους και όχι στα λόγια". 
Πρόσθεσε ότι "ταυτόχρονα ενημερώνουμε για το σύνολο θεμάτων που τους αφορούν όπως ευρωπαικά προγράμματα, τις παροχές-υπηρεσίες του Επιμελητηρίου, αλλά και φοροτεχνικά, λογιστικά, ασφαλιστικά θέματα, εξωδικαστικό συμβιβασμό ενώ θα γίνουν συναντήσεις στις μεγάλες πόλεις της Μεσσηνίας" καταλήγοντας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά με σχέδιο, ευχαριστώντας μάλιστα τους συλλόγους που παραβρέθηκαν.
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Δημήτρης Τερζής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του φορέα, λέγοντας ότι "με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο αλλά και την παρουσία των συλλόγων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων" συμπληρώνοντας ότι "υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από το κόσμο, λύθηκαν απορίες, τέθηκαν προβληματισμοί για κοινά θέματα, αποτελώντας μια μεγάλη αρχή με το Επιμελητήριο που θα συνεχιστεί παρά την πολύχρονη απουσία του φορέα με το κοινό του" καθώς το μέλλον μας είναι κοινό. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages