Ηλεκτρονικό παντοπωλείο...για φιλανθρωπικό σκοπό - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ηλεκτρονικό παντοπωλείο...για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των διανομών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για φιλανθρωπικό σκοπό έχει γραφεί στην πλατφόρμα της ιστοσελίδας yourmarket για δωρεές στα Κοινωνικά Παντοπωλεία.
Με τη δράση αυτή δίνει τη δυνατότητα στους δωρητές από όπου και αν βρίσκονται με τη χρήση του υπολογιστή τους ή του κινητού τους (on line), να μπορούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας από τα έτοιμα διαμορφωμένα πακέτα τροφίμων αξίας 5, 10, 20, 50, 100 €. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν σε ποια δομή, σε ποιο κοινωνικό παντοπωλείο θα σταλούν τα προσφερθέντα τρόφιμα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη δωρεά τους.
Για να δείτε πως λειτουργεί κάντε κλικ στο σύνδεσμο https://www.yourmarket.gr/ και επιλέξτε ένα από τα έτοιμα πακέτα προς δωρεά. Πραγματοποιήστε τη δωρεά σας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τριφυλίας. Ενισχύστε τις διανομές τροφίμων που γίνονται στο Δήμο μας. Είμαστε στο πλευρό 300 οικογενειών και η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Θα ανακουφίσει συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages