ΜΠΕΖΟΣ: ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

ΜΠΕΖΟΣ: ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ!

Δείτε την ανάρτηση του Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook  

Αγαπητοί μου φίλοι, τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας είναι ΄΄αδελφά΄΄ Νοσοκομεία. 
Τα τελευταία χρόνια έχουν μεταβληθεί σημαντικοί και βασικοί συντελεστές και στα δύο (ιατρικό προσωπικό, εξοπλισμός, άλλες υποδομές) γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να ανοίξουμε την κουβέντα για μια ποιο στενή και ουσιαστική συνεργασία με κύριους στόχους, από την μια την αποσυμφόρηση της Καλαμάτας και από την άλλη την αύξηση του παραγόμενου έργου στην Κυπαρισσία. 
Μέσα από αυτό το εγχείρημα η μόνη κερδισμένη υγειονομικά στο σύνολό της θα είναι η Μεσσηνιακή Κοινωνία και όχι μόνο.Και αυτό πια μοιάζει εφικτό.
Σε απόλυτη συνεργασία και ταύτιση απόψεων με τον Αναπληρωτή Διοικητή Παν. Μπασάκο αλλά και με όλα τα θεσμικά όργανα του Γ.Ν Μεσσηνίας και όχι μόνο, πάμε να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα θα καταλήξουμε σε μία ενιαία δημιουργική πρόταση ουσιαστικής συν-λειτουργίας. Τέλος, αυτό πια που θα πρέπει να αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός σε ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ,είναι ότι το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και μετά τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν ''πέσει'' τα τελευταία χρόνια σ' αυτό, ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να παίξει ουσιαστικά τον υγειονομικό ρόλο που του ΑΞΙΖΕΙ σε όλη την Τριφυλλία και την ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ kyparissianews.com: Συμφωνούμε απόλυτα κ. Μπέζο. Να προσθέσουμε ότι Εκατομμύρια προέρχονται και από ΔΩΡΕΕΣ οι οποίες από την αρχή δωρεάς οικοπέδου μέχρι την δημιουργία του δεκάδες ΔΩΡΗΤΕΣ μαζί με την κρατική αρωγή φυσικά το ανέδειξαν. Επομένως χωρίς δωρητές θα ήταν λειψό. Χωρίς τους ακούραστους εργαζόμενους, το προσωπικό και τους γιατρούς που εργάζονται και εθελοντικά δεν θα ήταν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα...ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages