Δράση από την Αστυνομική Διεύθυνση στην Κυπαρισσία - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Δράση από την Αστυνομική Διεύθυνση στην Κυπαρισσία

Δράση από την Αστυνομική Διεύθυνση στην Κυπαρισσία

Share This
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και ο Δήμος Τριφυλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), συνδιοργάνωσαν χθες (25-06-2018) στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή του «ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ» και το «ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ.», ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων».
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Αστυνόμο Β΄ Αναστάσιο Δεληγιάννη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, την κ. Ιωάννα Τσουράπαυπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ – ΚΥΤΤΑΡΟ και την κ. Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ., για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.
Η ημερίδα απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων. Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Τριφυλίας κ. Ιωάννης Μερκούρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, ο πρόεδρος του ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ. Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Ευάγγελος Σιδέρας και εκπρόσωποι των τοπικών Συλλόγων και Ενώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages