ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ....Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ....Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ σε δημότες, στον εμπορικό κόσμο αποτελεί η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης με την τοποθέτηση οδοσημάτων στην Κυπαρισσία λίγο καιρό μετά την εκκίνηση της τουριστικής περιόδου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες την Παρασκευή κορυφώνεται η τοποθέτηση των σημάτων στους στύλους που τοποθέτησε ο Δήμος Τριφυλίας ώστε να τεθεί σε εφαρμογή η μελέτη η οποία θα προβλέπει αυξημένες μονοδρομήσεις, χωρίς όμως να εξασφαλίζει νέους χώρους στάθμευσης, ενώ αλλάζει η ροή κυκλοφορίας σε άξονες που για δεκαετίες οι οδηγοί είχαν συνηθίσει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μάλιστα σύμφωνα με την μελέτη προβλέπει ότι η περίφημη κόντρα και όλη η οδός 25ης Μαρτίου που περιλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της αγοράς θα είναι κάθοδος. 
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ρυθμίσεις στην είσοδο της πόλης όπου λόγω της εθνικής οδού Πύργου- Μεθώνης διέρχεται μέσα από την πόλη, θα γίνουν παρεμβάσεις κοντά στην περιοχή του ΟΣΕ, ενώ θα κριθεί στην πράξη η κυκλοφορία γύρω από την κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου που παραμένει σε αρκετά σημεία διπλής κατεύθυνσης. 
Το σίγουρο είναι ότι στα αρχικά στάδια μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα δημιουργηθούν προβλήματα ιδίως με επισκέπτες που θα δουν μια άλλη εικόνα. 
Η επιτυχία του συστήματος πάντως φαίνεται ότι θα κριθεί στην πράξη. Τέλος παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί σε περίπτωση που θα γίνουν μελλοντικά πεζοδρομήσεις ή αναπλάσεις κοντά στην αγορά, την περιοχή της πλατείας κι αλλού. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages