ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ....Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ....Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ σε δημότες, στον εμπορικό κόσμο αποτελεί η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης με την τοποθέτηση οδοσημάτων στην Κυπαρισσία λίγο καιρό μετά την εκκίνηση της τουριστικής περιόδου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες την Παρασκευή κορυφώνεται η τοποθέτηση των σημάτων στους στύλους που τοποθέτησε ο Δήμος Τριφυλίας ώστε να τεθεί σε εφαρμογή η μελέτη η οποία θα προβλέπει αυξημένες μονοδρομήσεις, χωρίς όμως να εξασφαλίζει νέους χώρους στάθμευσης, ενώ αλλάζει η ροή κυκλοφορίας σε άξονες που για δεκαετίες οι οδηγοί είχαν συνηθίσει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μάλιστα σύμφωνα με την μελέτη προβλέπει ότι η περίφημη κόντρα και όλη η οδός 25ης Μαρτίου που περιλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της αγοράς θα είναι κάθοδος. 
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ρυθμίσεις στην είσοδο της πόλης όπου λόγω της εθνικής οδού Πύργου- Μεθώνης διέρχεται μέσα από την πόλη, θα γίνουν παρεμβάσεις κοντά στην περιοχή του ΟΣΕ, ενώ θα κριθεί στην πράξη η κυκλοφορία γύρω από την κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου που παραμένει σε αρκετά σημεία διπλής κατεύθυνσης. 
Το σίγουρο είναι ότι στα αρχικά στάδια μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα δημιουργηθούν προβλήματα ιδίως με επισκέπτες που θα δουν μια άλλη εικόνα. 
Η επιτυχία του συστήματος πάντως φαίνεται ότι θα κριθεί στην πράξη. Τέλος παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί σε περίπτωση που θα γίνουν μελλοντικά πεζοδρομήσεις ή αναπλάσεις κοντά στην αγορά, την περιοχή της πλατείας κι αλλού. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages