2 ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

2 ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Με Δύο «Όσκαρ» Τουρισμού βραβεύτηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον παγκόσμιο Οργανισμό World Travel Award Στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, παρουσία του Ιδρυτή και Προέδρου των World Travel Awards κ. Graham Cooke και της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, έλαβε χώρα η λαμπρή τελετή απονομής των Travel Awards Europe 2018 (Παγκόσμιων Βραβείων Τουρισμού για την Ευρώπη). Πλήθος ηγετικών εκπροσώπων και προσωπικοτήτων της ευρωπαϊκής βιομηχανίας τουρισμού, ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, και ταξιδίων έλαβαν μέρος στην κορυφαία εκδήλωση του παγκόσμιου κύρους θεσμού WTA. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απονεμήθηκαν δύο διεθνή βραβεία τουρισμού :
 - Europe's Leading Beach Destination 2018 (Ο σημαντικότερος προορισμός παραλίας της Ευρώπης 2018 μεταξύ των συνυποψήφιων : Κάννες-Γαλλία, Κέρκυρα-Ελλάδα, Μαγιόρκα-Ισπανία, Μarbella-Ισπανία, Oludeniz-Τουρκία, Σαρδηνία-Ιταλία, Αλγκάρβε-Πορτογαλία)
 - Greece's Leading Mainland Destination 2018: Mani, Region of Peloponnese (Greece's Leading Mainland Destination 2018: Mani, Region of Peloponnese). 
Η περιοχή της Μάνης επικράτησε ως η πιο ενδιαφέρουσα πολιτισμικά, ιστορικά και παραδοσιακά προορισμός στην ενδοχώρα της Ελλάδας. H Αντιπεριφερειάρχης κα. Ντίνα Νικολάκου εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέλαβε τα βραβεία από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο των World Travel Awards κ. Graham Cooke και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hotel Brain, διοργανώτριας εταιρείας της ευρωπαϊκής απονομής στην Αθήνα κ. Κωνσταντίνο Ζήκο. Στο πλαίσιο της τελετής απονομής, η κα. Νικολάκου ευχαρίστησε τον παγκόσμιο οργανισμό World Travel Award για αυτές τις δύο εξαιρετικά τιμητικές διακρίσεις μέσω των οποίων «ο αυθεντικός και ποιοτικός προορισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα αποκτήσει περισσότερους φίλους τους οποίους αναμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε στη «μυθική» Πελοπόννησο, έναν τόπο μοναδικό για το φυσικό του κάλλος, πλούσιο σε ιστορία, κουλτούρα και παράδοση», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages