ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο (ΑΜΙΣΘΟΣ) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο (ΑΜΙΣΘΟΣ) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΔΥΣΚΟΛΗ η χρονική συγκυρία για τον Δήμο Τριφυλίας επιβεβαιώνοντας τα σχόλια μας στην στήλη 'Τριφυλιακά και αιχμηρά" ότι το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα.
Αίσθηση προκάλεσε αυτή την φορά την παραίτηση που υπέβαλε στο Δήμαρχο Τριφυλίας, ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, οριοθετώντας την διαφορετική οπτική για την διακυβέρνηση του Δήμου. Θυμίζουμε ότι ηχηρή παραίτηση είχε υποβάλλει πριν από 15 μήνες περίπου και ο τότε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δ. Φαρμάκης ο οποίος επικαλέστηκε τους ίδιους λόγους για την σκληρή πραγματικότητα και την εικόνα του Δήμου στα Φιλιατρά. 
Πέρα από τις ωραιοποιήσεις των παραιτήσεων στην πλευρά της πλειοψηφίας που δοκιμάζουν τις αντοχές της Δημοτικής αρχής, δημιουργούνται νέα δεδομένα καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε ανακατανομές αλλά κυρίως να δούμε κι άλλο αιρετό ή αιρετούς να απομακρύνονται από την δημοτική αρχή στο χώρο της πλειοψηφίας.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΖΛ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πούλος υπέβαλε επίσημα παραίτηση για  προσωπικούς λόγους, αλλά ανεπίσημα φαίνεται ότι η άσκηση διαχείρισης του Δήμου και η ανομοιγενής άσκηση επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων των δημοτών οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Διάδοχος του κ. Πούλου φέρεται να είναι ο ιατρός Δημήτρης Σαρμαντζής αλλά θεωρείται αμφίβολο καθώς έχει επωμιστεί τον σοβαρό ρόλο για την υγεία ασκώντας τα καθήκοντά του στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας ενώ όταν χρειάστηκε παρενέβη για θέματα της πόλης που εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages