ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ..ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ..ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Τροπολογία για τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, μία Κυριακή πριν από τις ευρωεκλογές, κατέθεσαν αργά το βράδυ της Τρίτης (10.07.2018), 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ειδικότερα, ζητούν ο πρώτος γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών να διεξαχθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από τις ευρωεκλογές και ο δεύτερος γύρος -σε όσους δήμους και περιφέρειες δεν καταφέρουν να αναδείξουν τους δημάρχους και περιφερειάρχες τους-ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. 
Η βουλευτική αυτή τροπολογία, έγινε γνωστή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις δέκα το βράδυ και ενώ νωρίτερα δεν είχε γίνει οποιαδήποτε σχετική αναφορά ούτε από τους υπογράφοντες βουλευτές, αλλά ούτε και από τον υπουργό Εσωτερικών κατά την δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου που εισάγεται το πρωί της Τετάρτης για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια. 
Ο μεγάλος αριθμός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν την τροπολογία αυτή «δείχνει» ότι πρόκειται για μια κεντρική κυβερνητική επιλογή. Η επίσπευση των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση κατά μια εβδομάδα, με στόχο ο δεύτερο γύρος, στον οποίο οδηγούνται όλοι οι μεγάλοι δήμοι και κρίνονται οι περιφέρειες -άρα εξάγονται και πολιτικά συμπεράσματα- να συμπέσει με τις ευρωεκλογές, δείχνει και τις προθέσεις της κυβέρνησης σε σχέση με τις εκτιμήσεις της, αλλά και την διαχείριση που θέλει να μπορεί να κάνει στα αποτελέσματα. Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν, ότι η επιλογή αυτή, ίσως να θέλει να αφήσει ένα παράθυρο ανοικτό σε ενδεχόμενο που η κυβέρνηση αποφασίσει να πάει σε τριπλές εκλογές, εθνικές, Αυτοδιοίκησης και Ευρωεκλογές να το έχει από τώρα «τακτοποιημένο» νομοθετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages