ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

Share This
Έντονη ήταν η Αστυνομική παρουσία, το βράδυ της Πέμπτης, στην πόλη των Φιλιατρών, μετά την συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Τριφυλίας. 
Άνδρες της ΟΠΚΕ αλλά και του Α.Τ. Τριφυλίας πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους σε αλλοδαπούς σε διάφορα σημεία της πόλης, προχωρώντας και σε συλλήψεις. Το γεγονός αυτό είδαν θετικά οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής, με εύλογο το ερώτημα για το πόσο θα διαρκέσουν αυτές οι αστυνομικές επιχειρήσεις με την παρουσία της αστυνομίας στην πόλη των Φιλιατρών, εκφράζοντας τον φόβο τους πως θα είναι μόνο προσωρινές. 
Μετά την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών σχετικά με την εγκληματικότητα στην πόλη μας, έγινε την Παρασκευή συνάντηση του συμβουλίου του συλλόγου με τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Μπούμπουζα. Παρόντες ήταν ο Βασίλης Παπαθεοδωσίου αντιδήμαρχος, ο Χαράλαμπος Καναλουπίτης πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και ο Γεώργιος Κωτσάκης δημοτικός σύμβουλος. Υπήρξε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος, καθώς κατατέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα του τόπου μας. 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 20ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ 
Εξιχνιάστηκε από την Ομάδα Ασφαλείας Τριφυλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 20.7.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 20χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages