ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ; - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ;

Διευκρίνιση: 
 Στις τρεις τοπ προορισμούς. Μπορεί να είναι στην 4 η θέση, στην 5 η κλπ. 
Μέσα στις 3 πρώτες  δεν είναι η Πελοπόννησος !
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τι ξοδεύει κάθε τουρίστας και σε πόσες  διανυκτερεύσεις, σε έξι διαχρονικά σημαντικές αγορές για την Ελλάδα: τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τις Ηνωμ. Πολιτείες, την Ιταλία και τη Ρωσία. Σε 10 από τις 13 περιφέρειες βάσει του αριθμού των επισκέψεων και σε 11 περιφέρειες βάσει του αριθμού των διανυκτερεύσεων και των εισπράξεων η Γερμανία βρίσκεται στο Τop 3.
Η γερμανική αγορά είναι η σημαντικότερη ως προς τις εισπράξεις σε έξι περιφέρειες. Έχει υψηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (624 ευρώ έναντι 458 ευρώ), αν και έχει την ίδια ημερήσια δαπάνη με τον μέσο όρο (68 ευρώ), λόγω της μεγαλύτερης παραμονής, αντικατοπτρίζοντας τη μεγάλη συγκέντρωση τουριστών από τη Γερμανία σε προορισμούς «Ήλιος και Θάλασσα» για τις θερινές διακοπές. Οι τρεις δημοφιλέστερες περιφέρειες για τη γερμανική αγορά, ως προς τον αριθμό των διανυκτερεύσεων, είναι η Κρήτη, η Κεντρική Μακεδονία και το Νότιο Αιγαίο.
Η βρετανική αγορά είναι μια από τις τρεις σημαντικότερες αγορές σε οκτώ περιφέρειες βάσει του αριθμού των επισκέψεων, σε οκτώ βάσει των εισπράξεων και επίσης σε οκτώ βάσει του αριθμού των διανυκτερεύσεων. Είναι η σημαντικότερη αγορά από πλευράς εισπράξεων σε Ιόνια Νησιά, Βόρειο Αιγαίο και Δυτ. Ελλάδα. Έχει υψηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (637 ευρώ έναντι 458 ευρώ), καθώς και υψηλότερη ημερήσια δαπάνη (78 ευρώ έναντι 68 ευρώ). Οι τρεις δημοφιλέστερες περιφέρειες για τη βρετανική αγορά, ως προς τον αριθμό των διανυκτερεύσεων, είναι τα Ιόνια Νησιά, η Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages