ΚΛΕΙΔΩΣΕ η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια με την Ν.Δ. - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

ΚΛΕΙΔΩΣΕ η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια με την Ν.Δ.

Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα τουΑνδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια Πελοποννήσουσύμφωνα μα ασφαλείς πληροφορίες του arkadia24.gr
Ο πρώην υπουργός αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την απόφασή του έχοντας φυσικά εξασφαλίσει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Οι τελικές αποφάσεις πάρθηκαν τις τελευταίες ώρες αν και υπήρχαν συζητήσεις που ήταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό.
Μάλιστα όπως μαθαίνουμε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ακύρωσε και ολιγοήμερες διακοπές που είχε προγραμματίσει αυτές τις ημέρες λόγω των εξελίξεων.
Όλα θα είχαν γίνει νωρίτερα, ωστόσο τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική με τους δεκάδες νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά πάγωσαν τις όποιες εξελίξεις, τόσο από την μεριά του Ανδρέα Λυκουρέντζου όσο και από την Πειραιώς και ανέστειλαν για λίγες ημέρες τις σχετικές ανακοινώσεις.
Ωστόσο όπως προαναφέραμε οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και είναι οριστικές και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθούν.
Εκτός από την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λυκουρέντζου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πληροφορίες του arkadia24.gr αναφέρουν ότι έχει «κλειδώσει» και η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής ενώ τον Δήμο Αθηναίων θα διεκδικήσει ο Κώστας Μπακογιάννης, μέχρι σήμερα Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Στη Στερεά Ελλάδα προωθείται η υποψηφιότητα του βουλευτή Εύβοιας Σίμου Κεδίκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages