ΤΑ...'ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ...'ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ το ετήσιο πανηγύρι της Κυπαρισσίας το οποίο παραμένει ως έθιμο για τη περιοχή, παρά το γεγονός ότι για λόγους υγιεινής τερματίστηκε η διεξαγωγή αγοραπωλησίας ζώων για αγροτικές εργασίες. Ωστόσο η εικόνα δεν είναι παντού ευχάριστη καθώς τα...παρατράγουδα του πανηγυριού είναι δυστυχώς αρκετά.
ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ.....ΚΑΦΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
Τρανό παράδειγμα που παρατήρησαν δημότες αποτελούν τα..απομεινάρια του πανηγυριού στην παραλιακή ζώνη. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του λιμανιού κοντά στο κέντρο του 'Μαρτσέλου", εκτός από απορρίμματα με σακούλες και πεταμένα πλαστικά, χαρτικά αλλά και στην περιοχή "Κρυονέρι κοντά στα πέτρινα σκαλάκια που κατεβαίνουν οι επισκέπτες για το μπάνιο τους...αντικρίζει κανείς χαρτιά υγείας και ανθρώπινα περιττώματα! Μερικά εξ αυτών κάνουν την εμφάνισή τους κοντά στα βράχια κάτω από την συγκεκριμένη τοποθεσία, ενώ άλλα είναι διασκορπισμένα.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ...
Προφανώς υπάρχουν κι αλλού. Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος τοποθέτησε 2 χημικές τουαλέτες κοντά στο πεζόδρομο στο ξενοδοχείο Κανελλάκης και σε άλλο σημείο στην πλατεία αποδήμων. Κατά πόσο είναι λειτουργικές ή όχι είναι άλλο θέμα. Το ζήτημα που προβληματίζει είναι ότι τώρα που φεύγει το πανηγύρι τα...απομεινάρια θα μείνουν και θα μας θυμίζουν ότι μαζί με την καθαριότητα..χάθηκε δυστυχώς και η αρχοντιά! Άντε και του χρόνου....ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages