ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ 3 ΜΑΘΗΤΩΝ-ΒΑΘΙΑ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΣ (VIDEO0 - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ 3 ΜΑΘΗΤΩΝ-ΒΑΘΙΑ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΣ (VIDEO0

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ από τον άδικο τραγικό χαμό των 3 μαθητών στο θανατηφόρο τροχαίο στην Τερψιθέα βρίσκεται η κοινωνία της Κυπαρισσίας, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης έγινε η Εξόδιος Ακολουθία του πρώτου 15χρονου μαθητή στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Άνω Πόλη, όπου συμμαθητές του με μαύρα περιβραχιόνια κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια.
Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας κ. Δημήτρης Δράκος συγκλονισμένος δήλωσε ότι "το τραγικό συμβάν για το σχολείο μας και την πόλη μας με τα 3 νέα παιδιά που χάθηκαν άδικα στο βωμό της ασφάλτου, προσθέτοντας βαρύ τίμημα στην αλυσίδα των θυμάτων των τροχαίων ατυχημάτων" για να προσθέσει ότι "τα παιδιά έφυγαν από το σχολείο, έφυγαν το πρωί, όπου ο ένας εκ των 3 πήρε το όχημα του πατέρα του με κατεύθυνση την εθνική οδό Κυπαρισσίας-Φιλιατρών όπου συνέβη η σφοδρή σύγκρουση με το φορτηγάκι", λέγοντας ότι το τίμημα είναι πολυ βαρύ και το πένθος για την πόλη. 
Οι μαθητές όπως εξήγησε δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο με άψογη συμπεριφορά, δηλώνοντας έκπληκτος πως πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν καταλήγοντας ότι "δεν μπορεί να το καταλάβει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη".
Συμμαθητές των μαθητών άφησαν λουλούδια με την φωτογραφία των 3 φίλων σε ειδικό σημείο μνήμης στο σχολείο, με βουρκωμένα τα μάτια. 
ΑΔΙΚΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ- ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Ο Πρόεδρος του 15μελού μαθητικού συμβουλίου δήλωσε ότι "το 15μελές του σχολείου είναι συγκλονισμένο από την άδικη τραγική απώλεια των 3 συμμαθητών μας, δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε, η βαθιά οδύνη και το πένθος για τα νέα παιδιά που χάθηκαν, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια των παιδιών, Καλό Παράδεισο να έχουν". 
Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Νίκος Παππάς δήλωσε ότι "είναι βουβή πένθιμη μέρα στην πόλη καθώς τα 3 παιδιά ήταν στην Ακαδημία του ΑΟΚ, ποτέ δεν έδωσαν δικαιώματα, συλληπτήρια στους γονείς αλλά και τους φίλους τους, εμείς στηριζόμαστε στα παιδιά και ειλικρινά είναι κρίμα και άδικο που δεν πρόλαβαν στην ζωή τους ενώ παρών στην εξόδια ακολουθία είναι το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας". 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages