ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΝΕΟΥΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΝΕΟΥΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ο τραγικός επίλογος των 3 νέων παιδιών που έχασαν την ζωή τους την Δευτέρα στο πολύνεκρο τροχαίο στην περιοχή της Τερψιθέας, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε η Εξόδιος Ακολουθία του τελευταίου 15χρονου που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Τα δάκρυα στέρεψαν και τα λόγια ανείπωτα στην τελευταία πράξη του δράματος καθώς για 3 ημέρες η πόλη παραμένει στο πένθος, συνοδεύοντας στην τελευταία τους κατοικία τα 3 αγγελούδια. 
Στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ τον επικήδειο εκφώνησε μια συμμαθήτρια από την ίδια τάξη του άτυχου νεαρού μαθητή, ραγίζοντας καρδιές. Έξω αλλά κι εντός του Μητροπολιτικού ναού ο βουβός θρήνος μαζί με την οικογένειά του εκλιπόντος, ήταν το αποκορύφωμα της τελευταίας πράξης του δράματος, ενώ τόσο το σχολείο του όσο και φορείς αντί στεφάνου κατέθεσαν ποσό υπέρ ευαγών ιδρυμάτων. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages