Η Παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» ανεβαίνει στην Κυπαρισσία - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Η Παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» ανεβαίνει στην Κυπαρισσία

H Bold Productions μετά τις παραστάσεις στην Καλαμάτα παρουσιάζει την θεατρική παραγωγή ¨Εκείνος & Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη και στην Κυπαρισσία με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας  « Η ΠΡΟΟΔΟΣ». Πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτά από τη γνωστή  αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.
Οι ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», “Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου», και «Το αυγό» συνθέτουν την παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» που θα ανεβεί  στην Αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 09:30 μ.μ.
Το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατυρικό, βαθιά κοινωνικό έργο βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιωνίως απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν την σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, μένουν εκτός των τειχών της, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τί είναι αληθινό και τι όχι και τελικά επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος. Ο Σόλων και ο Λουκάς , οι δύο ευαίσθητοι «αλήτες» του Κώστα Μουρσελά , σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται , προβληματίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν, γελούν και συγκινούνται σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς.
Σκηνοθεσία:     
Σπύρος Ρουμελιώτης
Παίζουν:
Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Γεωργακόπουλου
Σκηνικά:                             
Bitsonis Furniture
Μουσική Επιμέλεια:      
Σπύρος Ρουμελιώτης
Ήχος-Φώτα: 
Χρήστος Κουτσαϊμάνης
Παράσταση:    
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην Κυπαρισσία | Αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος | 09:30 μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages