ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ είναι η κοινωνική αλλά κυρίως η αποτελεσματική λειτουργία της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας που καλύπτει πληθυσμό πάνω από 50.000 κατοίκους καθώς οι προσπάθειες εκσυχρονισμού είναι διαρκείς.
Μετά την ορθολογική διαχείριση των πόρων από την διοίκηση του αναπληρωτή διευθυντή κ. Μπασιάκου ώστε να εξοικονομούνται κονδύλια σε επίπεδο προμηθειών, η τεράστια συμβολή του ιατρικού, νοσηλευτικού και του προσωπικού αποτελούν βάλσαμο για την τοπική κοινωνία της Δυτικής Μεσσηνίας και μέρος της νότιας Ηλείας. 
Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η πρόσφατη υπογταφή χρηματοδότησης από την 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προμήθειας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας συνολικού συνολικού κόστους 273.000€. 
Οι πόροι προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας, ενώ σύμφωνα με τον  διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργου Μπέζου, το αμέσως επόμενο διάστημα θα υλοποιηθεί ο διαγωνισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως αναμένεται να υλοποιηθούν μέσα στην άνοιξη κι άλλοι διαγωνισμοί για τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Μεσσηνίας. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages