ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ..ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, που περνούν και από το πολιτικό στο δικαστικό πεδίο, με συλλήψεις γύρω από την υπόθεση Τατούλη-Μαντά.
Τα όσα είχαν διαδραματιστεί πρόσφατα με τα όσα είχε πει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης σε συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου για τον πρώην αντιπεριφερειάρχη με αναφορές για «μαύρο χρήμα» που ζητούσε… για λογαριασμό μέσου μαζικής ενημέρωσης είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση του κ. Μαντά με την κατάθεση μήνυσης και αγωγής. Στο πλαίσιο της εξέτασης της υπόθεσης θα πρέπει να σημειωθεί πως εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Ρουμελιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Α. Παπαφωτίου. Τα όσα δε ανέφεραν στην ένορκη κατάθεσή τους, οδήγησαν τον κ. Μαντά στην υποβολή έγκλησης – μήνυσης εναντίον τους, για το αδίκημα της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Μετά από αυτά από την Εισαγγελία διετάχθη η ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά την οποία πριν από λίγη ώρα – σύμφωνα με πληροφορίες – συνελήφθη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρουμελιώτης, ενώ αναζητείται ο κ. Παπαφωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages