ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση τόσο για το θέμα υποκαταστήματος τράπεζας στα Φιλιατρά όσο και την συνολική υποβάθμιση της Τριφυλίας τα τελευταία χρόνια, εξέδωσαν οι εμπορικοί σύλλογοι της Τριφυλίας που κάνουν συγκεκριμένες διαπιστώσεις τεκμηριώνοντας την αφαίμαξη του τόπου. Πιο αναλυτικά στην κοινή ανακοίνωση αναφέρουν ότι:
" Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Τριφυλία στο σύνολο της υποβιβάζεται. Έτσι, μετά την αποχώρηση των εφορειών και από τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου, την υποβίβαση του ταχυδρομείου Φιλιατρών, το κλείσιμο του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών όπως και του Ι.Κ.Α. Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, πλέον ήρθε και η σειρά των τραπεζών, αρχικά με την υποβάθμιση του τραπεζικού καταστήματος των Φιλιατρών και εν συνεχεία το οριστικό κλείσιμο του.
Εμείς οι κάτοικοι της Τριφυλίας που καθημερινά αγωνιζόμαστε να επιβιώσουμε στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα μας, βιώνουμε για άλλη μια φορά την απαξίωση και την κατά εξακολούθηση ερημοποίηση της. Βλέπουμε πολιτικούς άρχοντες , υποψηφίους και μη, σε όλη την πυραμίδα της δημόσιας διοίκησης  να μας εμπαίζουν, λαϊκίζοντας, κάνοντας εκ των υστέρων βαρύγδουπες δηλώσεις άνευ ουσιαστικού νοήματος, δίχως να προτείνουν λύσεις στην αντιμετώπιση των ουσιωδών προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας. Πρέπει όλοι τους να γνωρίζουν όμως ότι δεν θα ανεχτούμε πλέον την κοροϊδία, όπως και δεν θα δεχτούμε να μην έχουμε τα αυτονόητα και αυτά που δικαιούμαστε ώστε να παραμείνουν οι πόλεις μας ζωντανές."
Oι εμπορικοί σύλλογοι της Τριφυλίας καλούν "την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να επαναπροσδιορίσει την στάση της, όσον αφορά το τραπεζικό κατάστημα Φιλιατρών, ειδάλλως οι κάτοικοι της Τριφυλίας με μπροστάρηδες τους Εμπορικούς Συλλόγους θα αναγκαστούμε να επαναπροσδιορίσουμε την δίκια μας στάση απέναντι στην τράπεζα, παγώνοντας τις συναλλαγές μας, αποσύροντας τις καταθέσεις μας και επιστρέφοντας ντα POS όχι μόνο στην πόλη των Φιλιατρών αλλά στο σύνολο του Δήμου Τριφυλίας. Επίσης θέλουμε στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε στην διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ότι με τα χρήματα του ελληνικού λαού έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί οι λάθος τους επιλογές.
Συμπολίτες μας, κάτοικοι της Τριφυλίας, με εμπροσθοφυλακή τους Εμπορικούς μας Συλλόγους ήρθε η ώρα να είμαστε ενωμένοι και να δράσουμε συνολικά και αποφασιστικά απέναντι σε οποιοδήποτε και οτιδήποτε προσπαθεί να υποβαθμίσει το βιοτικό μας επίπεδο. Ο δικός μας σκοπός ήταν, είναι και θα είναι η πρόοδος του τόπου μας και η ευημερία  των πολιτών της Τριφυλίας, μιας άλλης Τριφυλίας που ονειρευόμαστε!"
Την κοινή ανακοίνωση υπογράφουν Ο Πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής, Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Διονύσιος  Παπαγεωργίου, Η Πρόεδρος  του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Κωνσταντίνα Γλιάτα. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages