ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΟ μέλλον είμαι μέσα από την Παιδεία που οφείλουμε όλοι να προσεγγίσουμε μέσα από την εκπαίδευση τονίζει σε δηλώσεις της η κα Δέσποινα Στυλιανού, η νέα Πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Τριφυλίας που εξελέγη πρόσφατα. 
Πιο αναλυτικά τονίζει ότι "Σε μια εποχή που ο κλάδος πλήττεται τόσο από μνημονιακές δεσμεύσεις όσο και από κυβερνητικές αποφάσεις, η ενότητα, η ομοψυχία, η συνεργασία και η αγωνιστικότητα, οφείλουν και πρέπει να είναι οδηγοί και συνοδοιπόροι μας. 
Με πολλά άλυτα προβλήματα να βρίσκονται στην επικαιρότητα, όπως το σχέδιο νόμου για τους διορισμούς εκπαιδευτικών που απαξιώνει την προϋπηρεσία και περιφρονεί τους συναδέλφους αναπληρωτές που καλύπτουν πάγιες ανάγκες χρόνων της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας, τη διεκδίκηση των αναδρομικών, την υποχρεωτική δίχρονη Προσχολική Εκπαίδευση κ.α., ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συνεχίζουμε. Με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων, θα ήθελα να τονίσω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς !!!" 
ΓΙΑΝ. ΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages