ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο ορισμός υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας για τη γραμματειακή εξυπηρέτηση των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων, του εκπροσώπου των τοπικών κοινοτήτων και τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου που εδρεύουν σε τοπικές κοινότητες, έγινε με απόφαση του δημάρχου, η οποία δημοσιεύθηκε και στη «Διαύγεια».
Ο ορισμός έχει ως εξής:
Α. Για τη γραμματειακή εξυπηρέτηση
-Του συμβουλίου της Τοπικής Κοινοτήτας Σπηλιάς, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Ανδριάνα Αποστολοπούλου. -Του συμβουλίου της Τοπικής Κοινοτήτας Αρμενιών να οριστεί ο υπάλληλος του Δήμου Δημήτριος Μπούζας.
– του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινοτήτας Ραχών και του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Μύρου, να οριστεί ο υπάλληλος του Δήμου Θεοφάνης Ζαφειρόπουλος.
– του τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Φαρακλάδας και των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Περδικονερίου και Στασιού, να οριστεί ο υπάλληλος του Δήμου Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.
– του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Βρυσών,να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Φράγκου Μαρία.
– του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Μουριατάδας, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Δήμητρα Κωστοπούλου.
– του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Ξηροκάμπου, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Γεωργία Θεοδωροπούλου.
– του συμβουλίου της Τοπικής Κοινοτήτας Πύργου και του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Φλόκας, να οριστεί ο υπάλληλος του Δήμου Γεώργιος Καραμπότσος.
– του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Λεύκης, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Ανδρινοπούλου Γεωργία.
– των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων Μουζακίου, Μαράθου και του εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Βάλτας, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Σταυρούλα Νικητοπούλου.
– των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων Πλάτης, Εξοχικού, Μάλης και Χαλαζονίου, να οριστεί ο υπάλληλος του Δήμου Ιωάννης Αντωνόπουλος.
– του συμβουλίου της Τοπικής Κοινοτήτας Χριστανουπόλεως να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Κωνσταντίνα Φιτσώρου.
– των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων Κοπανακίου, Αετού, και των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Αγριλιάς, Αρτικίου, Γλυκοριζίου, Καμαρίου, Κεφαλόβρυσης, Κρυονερίου, Μοναστηρίου, Πολυθέας και Σιτοχωρίου, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Δήμητρα Αρβανίτη.
– των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Αυλώνας, Σιδηροκάστρου, Πλατανίων, Καλλίτσαινας, και Βανάδας, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Αναστασία Ασημακοπούλου.
– Του Συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας Καλού Νερού και των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Αγαλιανής, Ελαίας, Προδρόμου, Καρυών, να οριστεί η υπάλληλος του Δήμου Βασιλική Κυριακίδου.
– των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων Ροδιάς, Ραπτόπουλου, Τριπύλας, Λυκουδεσίου, Σελλά, Καλογερεσίου και Λαντζουνάτου να οριστεί ο υπάλληλος του Δήμου Παναγιώτης Φωτεινόπουλος.
Β. Για την παροχή «διοικητικής βοήθειας» των κατοίκων ορίζονται οι ανωτέρω υπάλληλοι που έχουν την γραμματειακή εξυπηρέτηση των τοπικών κοινοτήτων.
Γ. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών υποστήριξης των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων, των εκπροσώπων τοπικής κοινότητας, τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου που εδρεύουν σε τοπικές κοινότητες, καθώς και για την παροχή «διοικητικής βοήθειας» των κατοίκων, να διατεθούν τα αντίστοιχα τοπικά γραφεία. Η στέγαση των τοπικών γραφείων να γίνει στα κτίρια των πρώην Κοινοτήτων με τον απαιτούμενο εξοπλισμό γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages