ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΦΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΦΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΤΗΝ φώτιση του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά περιμένουν τα υπό συγκρότηση σχήματα στην Τριφυλία, λίγο πριν την προεκλογική περίοδο στην περιοχή, καθώς όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ρευστά, με παράλληλη αδυναμία συγκρότησης ψηφοδελτίων.
Την Κυριακή στην εορτή του πολιούχου θα αποτυπωθεί το πρώτο στίγμα της προεκλογικής ταυτότητας, καθώς οι διεργασίες συνεχίζονται τόσο αυτό το μήνα όσο και τον Μάρτιο, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τέλος του επόμενου μήνα θα ανακοινωθεί μια ακόμα υποψηφιότητα που θα ταράξει τα τοπικά δεδομένα. 
Η ΚΟΥΡΣΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
Σε ότι αφορά το σκηνικό των διαβουλεύσεων επιβεβαιώνεται ότι ακόμα δεν έχουμε δει ονόματα που πλαισιώνουν συνδυασμούς, ονόματα συνδυασμών, κοστολογημένο πρόγραμμα, στρατηγική προοπτική για την Τριφυλία λες και οι δημοτικές εκλογές θα ξεκινήσουν τον Δήμο από το μηδέν.
Σε ότι αφορά το γαλάζιο κόμμα αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα του έγκυρουwww.kyparissianews.com το οποίο μετά την κοπή πίτα της ΝΟΔΕ και την ανάδειξη ως επιτυχημένων Δημάρχων που "άντεξαν στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ", σύμφωνα με το οποίο εμμέσως πήραν προβάδισμα οι κ. Καφαντάρης και κ. Κατσίβελας με αφορμή το πετυχημένο έργου του κ. Νίκα στο Δήμο Καλαμάτας. Εξ ου αφορμή αποτέλεσε και η ανάρτηση του νυν Δημάρχου Τριφυλίας ότι αναγνωρίζονται οι κόποι της Δημοτικής αρχής παρά τα προβλήματα απέναντι στο κόμμα που τους στήριξε ανοιχτά στις προηγούμενες εκλογές. Πάντως το δημοσίευμα προκάλεσε αναταραχή σε ορισμένα γαλάζια στελέχη που είχαν εκ διαμέτρου άποψη για το άρθρο, λες και τα τοπικά μέσα συνηθίζουν να παίρνουν πρώτα την έγκρισή τους και να κάνουν..προληπτική δημοσιογραφία!
Σε ότι αφορά το σχηματισμό του κ. Ανδρινόπουλου ακόμα δεν έχει συγκροτηθεί όργανο για την εξέταση προσώπων που θα κινηθεί ο συγκεκριμένος χώρος. Από το γαλάζιο χώρο πάντως φέρονται να προέρχονται τόσο οι κ. Λεβεντάκης και η κα Παναγιωτοπούλου οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν συγκροτήσει συνδυασμούς πέρα από ορισμένα δελτία τύπου με παρεμβάσεις πάνω σε τοπικά θέματα.
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
Στο χώρο της κεντροαριστεράς υπήρξε κινητικότητα αλλά ο συντονιστής του φορέα ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γριβοκωστόπουλος ξεκαθάρισε σε ανάρτησή του ότι τα σενάρια περί προσώπων δεν ευσταθούν και αποτελεί άγνωστο μέρος αν συμμαχήσουν δυνάμεις του ΚΙΝ.ΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να μην ευδοκιμεί εκτός αν βρεθεί πρόσωπο καθολικής αποδοχής. Ακούγεται πάντως το όνομα γνωστού ιατρού της Κυπαρισσίας, ενώ άγνωστο αποτελεί τι θα γίνει με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής αριστεράς.
Σταθερή αξία αποτελεί το όνομα του κ. Σαράντου Κουκούμη με την Λαική συσπείρωση, ενώ μέσα στο μήνα και κυρίως τέλος Μαρτίου όπως έχουμε ήδη αναφέρει να ανακοινωθεί μια υποψηφιότητα ακόμα ενεργού πολίτη της περιοχής. Στον ορυμαγδό πάντως της κάλπης δεν αποκλείεται να δούμε σχήματα να συγχωνεύονται, είτε να έχουμε μετακινήσεις καθώς ήδη η Βουλή έχει υιοθετήσει το από της μεταγραφής βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο. Μετά οι ψηφοφόροι αναζητούν αν υπάρχει κόμμα που να έχει ιδεολογία ή πρόγραμμα συγχέοντας πλέον την δημοκρατία....με το ποδόσφαιρο....Κυριακή πάντως στα Φιλιατρά κοντή γιορτή...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages