ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- VIDEO - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- VIDEO

 ΠΛΟΥΣΙΕΣ ήταν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν την Κυριακή με την λιτανεία της εικόνας του θαυματουργού Αγίου Χαράλαμπους που έγινε με την δέουσα επισημότητα στα Φιλιατρά παρουσία χιλιάδων πιστών.
Περισσότερα από 18 λεωφορεία σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν στην είσοδο και τις παρυφές της Τριφυλιακής πόλης για προσκήνυμα στην χάρη του Αγίου, καθώς από την μια ο ευνοικός καιρός και από την άλλη οι λαμπρές εκδηλώσεις με την εμποροπανήγυρη αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες καθώς ο εορτασμός συνέπεσε ημέρα Κυριακή.
Η λιτανεία της εικόνας του προστάτη Αγίου της πόλης ξεκίνησε από τον Ιερό ναό λίγο μετά τις 11 πρωί, παρουσία φιλαρμονικών της Τριφυλίας όπως της εορτάζουσας πόλης, όλων των σχολικών μονάδων με άψογους σχηματισμούς με παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους, αλλά κυρίως η δέηση που εψάλη στην κεντρική πλατεία, που εξέπεμεψε μηνύματα ενότητας, συμφιλίωσης και πίστης στην εκκλησία του Κυρίου που αποτελεί πυξίδα για το κοινό.
ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΛΟΓΩ..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Στον ιερό ναό ξεχωριστή ήταν η παρουσία εκτός από το δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και τις τοπικές αρχές, στον ιερό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, των μητροπολιτών Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, Μάνης κ. Χρυσοστόμου και Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου κατά την τέλεση της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο Περιφεριάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη κα Αντωνία Μπούζα και τον Γιώργο Μπακούρο, τον Γ. Μπουλούκο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, η βουλευτής κα Κοζομπόλη, ο κ. Π. Αλευράς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας καθώς και ο Διοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας, Αντιδήμαρχοι μεταξύ αυτών τόσο ο κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου που έχει ως αρμοδιότητα τα Φιλιατρά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ανδρινόπουλος, της ελλάσσονος Ιωάννα Μαραβελή, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων Πάνος Λούτος, υποψήφιοι δήμαρχοι, εκπρόσωπος του Ομογενειακού πρακτορείου ειδήσεων,  εκπρόσωποι του στρατού, του λιμενικού και άλλων σωμάτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. 
Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση στο Δημαρχείο για τους επισήμους με το εξαιρετικό κέτερινγκ του καταστήματος Μελιστάλαχτο Χρόνης-Ευθυμία στην Κυπαρισσία. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages