ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Με δύο θέματα που αφορούν το Δήμο Τριφυλίας συνεδρίασε την Πέμπτη το Τεχνικό συμβούλιο της Περιφέρειας. Πιο αναλυτικά το πρώτο θέμα αφορούσε: 
 1. Γνωμοδότηση για την ανάθεση του έργου "Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων του τ.Δήμου Γαργαλιάνων " με την διαδικασία του άρθρου 50 του ν.4412/16 απαραίτητη για την κατάθεση της πρότασης για χρηματοδότηση του έργου . 
2.Γνωμοδότηση για έγκριση επικαιροποίησης της μελέτης του έργου "Αναδιαρρύθμιση - Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας των Γαργαλιάνων " προυπολογισμού 380.000 ευρώ, όπου έχει ενσωματωμένες τις παρατηρήσεις του Υπουργείου Υγείας προκειμένου άμεσα να επανακατατεθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ . Παράλληλα έγινε ενημέρωση από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας 
1. για την ετοιμασία της δεύτερης φάσης επεμβάσεων στο Λιμάνι Κυπαρισσίας όπως κ την ολοκλήρωση της τρέχουσας εργολαβίας που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο .
2.Για την πορεία της αξιολόγησης της πρότασης ένταξης στο ΕΣΠΑ του Αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης και 
3.για την προετοιμασία της πρότασης ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου Κατασκευή νέου δρόμου Γαργαλιάνων -Φιλιατρών . Μετά την σύσκεψη ο Δήμαρχος Τριφυλίας Π. Κατσίβελας δήλωσε ότι: "Δίνουμε μάχες παντού Συνειδητά έχουμε επιλέξει το δρόμο της δουλειάς κιατης προσπάθειας. Έτσι έρχονται τα θετικά αποτελέσματα κ όχι με ανεύθυνες αερολογίες . Στοχεύουμε στη δημιουργία κ όχι στη καταστροφολογία..." ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages