ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ

ΕΝΑ μίνι απολογισμό των προσπαθειών για την Τριφυλία μαζί με τις προτεραιότητες για το 2019 προέβη στο χαιρετισμό του στην μεγάλη εκδήλωση του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ξεκαθαρίζοντας ότι "η περιφέρεια κινείται στην ισόρροπη δυναμική της περιοχή που έχει μέλλον ως στρατηγικού εταίρου στην Πελοπόννησο". 
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ 
Ο κ. Πέτρος Τατούλης αφού τόνισε ότι "δεν μιλάμε με ουτοπικούς όρους, ούτε αύλες υποσχέσεις" πρόσθεσε ότι "είμαστε κοντά στους ανθρώπους του μόχθου που είναι κοντά στην κοινωνία όπως ο Εμπορικός σύλλογος, θαρραλέους που δεν του κιοτεύει η κρίση" ευχόμενος να είναι μια χρονιά με θετικά αποτελέσματα με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου "οφείλουν να συνευρεθούν και να συνεργαστούν για να αντιμετωπιστεί η κρίση που μαστίζει τον τόπο καθώς μόνο οι ειλικρινείς συνεργασίες αλλάζουν ένα τόπο προς το καλύτερο". 
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Εκτός από το πολιτικό μήνυμα των συνεργασιών ο κ. Τατούλης υποστήριξε ότι τα μεγάλα έργα προχωρούν "σύντομα το όραμα για την αναστήλωση του κάστρου εισάγεται στο περιφερειακό πρόγραμμα, προχωρά η υλοποίηση της δεύτερης φάσης του λιμανιού της Κυπαρισσίας, οι οδικοί άξονες που εκπληρώθηκαν και έχουν συνέχεια όπως και έργα διαδημοτικής αντίληψης". Εξάλλου όπως εκτίμησε τα έργα που έχουν παραδοθεί τα τελευταία 2 χρόνια όπως ο δρόμος προς Βρύσες και Μουριατάδα, το Δικαστικό μέγαρο της πόλης, η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, η θωράκιση και ανακατασκευή του μόλου που κατέρρευσε στο λιμάνι, αποτελούν απτές αποδείξεις των προοπτικών που υλοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στην Τριφυλία. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages