Ο Κώστας Καραμανλής και το… βλέμμα της χρονιάς - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Ο Κώστας Καραμανλής και το… βλέμμα της χρονιάς

Κάθε δημόσια εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού είναι από μόνη της… είδηση. Ειδικά όταν ο Κώστας Καραμανλής αποφασίζει και να μιλήσει, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Αυτή τη φορά, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έχει viral μόνο για ένα βλέμμα.
Μια εικόνα, 100 λέξεις και η γνωστή φράση δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη… αποτύπωση. Ο Κώστας Καραμανλής και το… βλέμμα του είναι η απόλυτη συζήτηση της επόμενης μέρας από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι.
Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, έπιασε τον Κώστα Καραμανλή να κοιτά κάπως… περίεργα. Ο πρώην πρωθυπουργός στέκεται δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, σύζυγο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος και προλόγισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του.


Φωτογραφία InTime News

Κι αν στη παραπάνω φωτογραφία ο Κώστας Καραμανλής στέκεται δίπλα στη σύζυγο του υποψήφιου περιφερειάρχη, αφού ο προγραμματισμός ήταν να καθίσουν δίπλα δίπλα, ανάμεσά τους μπήκε ο… Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν εκείνος που παρακολούθησε δίπλα στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages