ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ: "ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ....ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΦΙΛΟΥΣ" - KYPARISSIANEWS.COM Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ: "ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ....ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΦΙΛΟΥΣ"

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ του εκλογικού κέντρου πραγματοποίησε ο συνδυασμός του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα στη Κυπαρισσία όπου μίλησε για όλους και για όλα στο χαιρετισμό του, με μίνι απολογισμό των έργων του αλλά και αιχμές για όσους..φυγομάχησαν για άλλες πολιτείες.. 
Τα εγκαίνια τέλεσε με συλλειτουργούς ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας κ.κ.Χρυσόστομος στην είσοδο του εκλογικού κέντρου.
Ο κ. Κατσίβελας παρουσιάζοντας τους υποψήφιους της Δημοτικής ενότητας τόνισε μεταξύ άλλων ότι "τίμησα την πόλη στα δύσκολα όπως όφειλα, την ώρα όμως που όλοι φεύγουν εμείς μείναμε όρθιοι και εξακολουθώ να τιμώ πάντα την πόλη οπωσδήποτε για αυτό που τις αξίζει". Σε άλλο σημείο με αφορμή προεκλογικές δηλώσεις πρόσθεσε ότι "...Δεν σχολιάζω τα καράβια που θα έρθουν στην πόλη από αυτούς που δεν τα έχουν και περιμένω να μας φέρουν ακόμα και τώρα τις μελέτες που έκαναν για τις αντικαταστάσεις δικτύου ύδρευσης..." 
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΦΑΣΗ... 
Αναφορά έκανε επίσης για το λιμάνι της Κυπαρισσίας καθώς επίκειται η εκβάθυνση με την διενέργεια έργων υποδοχής μεγάλων σκαφών, λέγοντας ότι "ποιος θα φωτογραφιζόταν αν ο μόλος ήταν στην ίδια κατάσταση, εμείς όμως συνεργαστήκαμε με την περιφέρεια Πελοποννήσου και την Κυβέρνηση γιατί να το κρύψουμε άλλωστε ώστε να γίνει το έργο και δεν τολμούσε κανείς να πάει για φωτογραφίες αν έμενε έτσι, εκεί όμως αντλούν έργο ελπίδα αλλά ποιός ξέρει από αυτούς ότι η 2η φάση του λιμανιού που υπόσχονται έχει εγκριθεί ήδη από το τεχνικό συμβούλιο της περιφέρειας Πελοποννήσου;" 
 Σε άλλα σημεία του χαιρετισμού του εξήγησε ότι "δεν φοβάμαι το debate ότι ώρα και όποιος θέλει επί ίσοις όροις" ενώ σε μια συγκινητική στιγμή με αιχμές αποκάλυψε ότι "....συγκρούστηκα σθεναρά για την επιβολή στην διαφάνεια του δήμου και έχασα φίλους" ενώ προέβη σε αναφορά για τα κοινοτικά διαμερίσματα και την κοινωνική πρόνοια χωρίς να γίνει πολιτικό έργο. Υπογράμμισε ότι "...Κατεβαίνω στις εκλογές γιατί η ανάγκη είναι να μαζέψουμε τον τραχανά που απλωσαμε τόσο καιρό. Πιστεύω ότι η νίκη μας είναι κοινωνική αναγκαιότητα". 
 ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ "ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΡΘΙΟΙ..." 
Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του τόσο για το κάστρο, τα έργα στο κλειστό γυμναστήριο, το κέντρο ανοιχτού εμπορίου όσο και για την περιβόητη κυκλοφοριακή μελέτη λέγοντας ότι "...το τοπικό συμβούλιο ήθελε σώνει και καλά να εφαρμοστεί η κυκλοφοριακή μελέτη, το σύνολο των δημοτικών συμβούλων με εγκαλούσαν να την εφαρμόσω, υλοποιήθηκε, τα προβλήματα τα ξέρω, αλλά όταν άρχισε η κρίση και τα προβλήματα όλοι εξαφανίστηκαν, παρέμεινα εκεί ώστε να αλλάξουν τα λάθη που υπάρχουν, εδώ το μήνυμα είναι ότι κάποιοι στα δύσκολα φυγομαχούν αλλά οι εμείς μένουμε..." Τέλος διεμήνυσε ότι "Αυτός ο συνδυασμός στηρίζει το τοπικό συνδυασμό 'Κυπαρισσία για όλους' με ίδιες αρχές γιατί δεν θέλαμε υποτελείς αλλά νέους με ίδια οράματα...." ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages